9.8 C
Vaslui
24-mart.-2023

O femeie a fost condamnată la închisoare pentru că a dat de 150 de ori examen pentru permisul de conducere în numele altor persoane

- Advertisement -

O femeie care a susţinut de circa 150 de ori examen pentru permisul de conducere în numele altor persoane, atât teoretice, cât şi practice, a fost condamnată la opt luni de închisoare, relatează BBC.

Inderjeet Kaur, în vârstă de 29 de ani, din Llanelli, Carmarthenshire, a mărturisit că a susţinut testele între 2018-2020, potrivit BBC. Conform poliţiei, ea dădea examenele în locul unor persoane care nu ştiau suficient de bine limba engleză.

Conform tribunalului din Swansea, care a condamnat-o, Kaur a trezit bănuieli la centrele de testare fiindcă se dădea drept altcineva, iar poliţia a fost avertizată.

Kaur a susţinut examenele în Swansea, Carmarthen, Birmingham şi Londra. Conform poliţiei, femeia făcea acest lucru pentru bani.

„Fraudele ca acestea prezintă riscuri semnificative pentru publicul larg”, a declarat inspectorul de poliţie Steven Maloney, conform BBC.

Citeste mai mult: adev.ro/rep1qh

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.