spot_img
29 C
Vaslui
18-iun.-2024
spot_img

O femeie a născut în toaleta spitalului. Medicii au confundat sarcina cu pietrele la rinichi

- Advertisement -

O femeie din Râmnicu Vâlcea a născut un copil în greutate de cinci kilograme şi jumătate, în toaleta Spitalului Judeţean din municipiu, unitate unde ajunsese cu dureri de spate şi a fost diagnosticată cu tumoare abdominală, apoi cu pietre la rinichi, fiind trimisă la baie să le elimine.

Femeia, Mihaela Pal, în vârstă de 41 de ani, care cântăreşte 110 kilograme, mai are trei copii şi spune că nu şi-a dat seama că este însărcinată, mai ales că atunci când a avut greţuri a mers la medicul de familie, care a diagnosticat-o cu o afecţiune a ficatului şi i-a prescris suplimente alimentare, potrivit Mediafax.

Ea spune că a mers la Camera de Gardă a Spitalului Judeţean din Râmnicu Vâlcea întrucât avea dureri de spate, însă medicii nu şi-au dat seama că este însărcinată şi că era în travaliu, chiar dacă au consultat-o şi i-au făcut şi o ecografie.

„Nu şi-au dat seama că de fapt eu eram în travaliu. La Medicină Internă mi-au făcut ecografie şi au zis că am o tumoare abdominală, iar cei de la Camera de Gardă au crezut că am pietre la rinichi pentru că aveam dureri în zona rinichilor. Am stat trei-patru ore la Camera de Gardă şi în cele din urmă m-au trimis la toaletă să elimin pietrele. M-am aşezat pe toaletă ca să elimin pietrele la rinichi, îmi era rău şi acolo am născut. Am avut un şoc când am văzut copilul şi am leşinat, dar m-a găsit o bătrână care intrase la toaletă, într-o baltă de sânge, deoarece cordonul ombilical s-a rupt singur”, a declarat femeia, care este poştăriţă.

Mama şi copilul, care cântăreşte cinci kilograme şi jumătate, au fost preluaţi de medicii Spitalului de Obstetrică şi Ginecologie Râmnicu Vâlcea.

Medicii de la Spitalul Judeţean din Râmnicu Vâlcea susţin că bebeluşul nu a fost observat la ecografie deoarece era cu capul în jos şi nu i s-au văzut nici mâinile şi nici picioarele.

REALITATEA.net

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.