6.9 C
Vaslui
10-dec.-2022

O femeie a răbdat bătăile până la moarte. Bărbatul a stat cu ea în casă până a intrat în descompunere

- Advertisement -

Tribunalul Bacău l-a condamnat pe A.Ț., un bărbat de 57 de ani, la 13 ani de închisoare pentru omor sub forma violenței în familie. Bărbatul a fost obligat să plătească 20.000 lei ca daune materiale, precum 10.000 euro drept daune morale către o rudă a victimei. Decizia instanței nu este definitivă.

Individul obișnuia să bea adesea cu soția lui, o femeie de 46 de ani, iar pe fondul consumului de alcool ajungeau mai mereu să se certe. Un astfel de episod a avut loc la data de 4.04.2021, când femeia a fost agresată de către soțul său, care i-a aplicat numeroase lovituri în zona capului, corpului şi a membrelor, atât cu pumnii şi picioarele, cât şi cu diverse obiecte contondente (ciocan, coadă de mătură).

În urma loviturilor primite, victima a fost transportată la spital, dar ulterior a refuzat să depună plângere împotriva soţului său, precizând că nu doreşte emiterea unui ordin de protecţie pe numele acestuia…https://adevarul.ro/stiri-locale/bacau/o-femeie-a-rabdat-bataile-pana-la-moarte-barbatul-2221998.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.