O femeie care a mers să-şi recupereze soţul de la păcănele, întâmpinată cu o ploaie de lovituri de scaun. VIDEO

O femeie din Anina, Caraș-Severin, a mers într-o sală de jocuri de noroc pentru a-şi recupera soţul care nu se mai dădea dus de-acolo. Bărbatul, nervos că a fost deranjat, a luat-o la bătaie cu scaunul pe care l-a găsit la îndemână. Aceeaşi soartă au mai avut-o câţiva dintre cei prezenţi în sală care au încercat să-l potolească pe bărbatul recalcitrant.

Femeie bătută cu scaunul la păcănele. Agresiunea s-a petrecut sub privirile înspăimântate ale celorlalţi jucători prezenţi în sală. Bărbatul a devenit recalcitrant în momentul în care soţia a intrat pe uşa sălii cu gândul de a-l lua acasă. Femeia a scăpat de ploaia de lovituri cu scaunul abia când la faţa locului a ajuns primul agent de poliţie, potrivit Vocea Timişului.

Femeie bătută cu scaunul la păcănele

Pe filmare se observă cum nimeni din interiorul sălii nu poartă mască de protecţie, deși se află într-un spațiu public închis, în care purtarea măştii este obligatorie. Mai mult, rRespectiva sală de jocuri este situată la nici 50 m de casa primarului.

Agresorul este cunoscut ca scandalagiu în orașul Anina. Pe numele lui a fost deschis un dosar de cercetare penală pentru acuzaţiile de  scandal în loc public și agresiune. …https://www.romaniatv.net/o-femeie-care-a-mers-sa-si-recupereze-sotul-de-la-pacanele-intampinata-cu-o-ploaie-de-lovituri-de-scaun-video_5346363.html
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ