7.9 C
Vaslui
17-oct.-2021

O femeie de 72 de ani din Duda a scăpat de un violator obsedat, luându-l cu vorba bună și un pahar de vișinată! Individul și-a uitat chiloții la locul faptei

SCELERAT… O femeie în vârstă de 72 de ani, atacată în propria casă de un individ care voia să o violeze, a reușit să scape în ultima clipă din mâinile agresorului, după ce l-a păcălit pe individ cu un pahar de vișinată. Marius C., în vârstă de 42 de ani, din aceeași localitate, a intrat în casa femeii, purtând o mască de protecție neagră, trasă până sub ochi. Și-a dat o identitate falsă și, bruscând-o pentru a nu striga după ajutor, i-a spus că nu vrea nimic de la ea, decât să întrețină raporturi intime, întrucât o place și o urmărește de un an de zile. Femeia, speriată, i-a spus că îi dă câți bani are, numai să o lase în pace, însă individul a refuzat. Atunci, aceasta l-a luat cu binișorul pe agresor. I-a spus să șadă mai întâi amândoi la un pahar de vișinată sau de vin, că așa se face la zi de sărbătoare, iar când a prins un moment prielnic, a zbughit-o pe ușă și a fugit la casa unor vecini. Văzându-se lăsat baltă, în pielea goală în casă străină, individul a fugit și el, însă și-a uitat… chiloții la fața locului. Polițiștii sesizați despre cele petrecute l-au identificat după nici 48 de ore pe făptaș, iar, la propunerea procurorului de caz, instanța a admis arestarea preventivă pentru 30 de zile a acestuia.

Apropiații femeii de 72 de ani povestesc faptul că totul a fost ca un film de groază pentru victimă, dar, în ciuda spaimei, aceasta a avut destulă stăpânire de sine, încât să caute o soluție să scape din mâinile agresorului. Ea locuiește singură, întrucât copii sunt plecați, iar soțul a murit de câțiva ani. Individul, Marius C., în vârstă de 42 de ani, a venit la ușa femeii de Bobotează, după lăsarea întunericului. A strigat la ușă, iar aceasta i-a deschis, întrucât s-a gândit că este posibil să fie vreun apropiat care vine să o anunțe că s-o fi întâmplat ceva cu un frate al ei. Când a deschis însă, i-a năvălit în casă individul care avea o mască de protecție sanitară, de culoare neagră, trasă până sub ochi. Femeia s-a speriat, a vrut să țipe, însă agresorul a apucat-o de gură. I-a spus că nu vrea bani de la ea, nu vrea nimic altceva, decât să întrețină raporturi intime, întrucât o place și o urmărește de vreun an. Femeia, înspăimântată, i-a spus că îi dă câți bani are, doar să o lase în pace, dar individul a refuzat.

Inspirată, victima s-a gândit la un plan de scăpare: l-a luat cu binișorul și i-a propus să bea împreună mai întâi un pahar de vișinată

“Prin ce a trecut ea, nici puiul de șarpe să nu treacă. Ea este o femeie cuminte, vrednică, care are o familie demnă de tot respectul. Are doi băieți și o fată, căsătoriți, plecați în alte țări. Are o casă frumoasă, condiții bune. Și să vină într-o noapte unul care i-ar putea fi copil, mascat, să îi spună că o place și vrea alte lucruri de la ea? E obsedat, o urmărea. În pușcărie să ajungă. El, când a intrat peste ea în casă, ea l-a întrebat cine e, iar el a dat numele unui alt băiat din sat. Al unui băiat cuminte, liniștit. A mințit că îl cheamă Ciprian. A început să tragă de ea, a speriat-o rău. A avut însă stăpânire de sine și s-a gândit imediat să îl ia cu binișorul. I-a zis, măi băiete, mai bine să bine să bem un pahar de vin sau de vișinată, să mai stăm de vorbă, că eu așa știu că fac oamenii. Apoi, el bucuros a zis, da. Și tot trăgea de ea, că a mai învinețit-o, dar ea s-a ținut cât a putut de tare, l-a luat cu vorba bună. La un moment dat, el, nesimțitul pământului, s-a dezbrăcat de tot, iar ea, făcându-se că vrea să mai toarne un pahar, a găsit un moment și a fugit din casă, pe poartă, drept la o vecină. Era în picioarele goale, prin glod, vai de capul ei, a fugit cât a putut. Așa a scăpat. De acolo, de la vecini, a sunat la Poliție”, povestesc apropiații.

Vecinii revoltați: “Poliția a găsit în casă chiloții animalului!

Individul, văzându-se lăsat baltă în pielea goală în casa femeii, și-a luat repede hainele și a fugit și el. În viteză însă și-a uitat două obiecte personale, între care și… chiloții. “Poliția a venit și a găsit tot ceea ce lăsase acolo. I-au găsit în csă chiloții animalului! Femeia a spus că agresorul s-a recomandat cu numele de Ciprian, iar polițiștii au mers imediat după acel băiat. Numai că atunci când l-a văzut victima a spus că nu e el. Și, din cercetare în cercetare, s-a ajuns la adevăratul făptaș, acest Marius, care este de loc de aici din sat. El mai pleacă, mai vine. E un terchea-bercgea, recidivist. A și fost săltat de Poliție. Săraca femeie a fost dusă și ea la Medicina Legală, că, chiar dacă nu a apucat să o batjocorească, tot era plină de vânătăi, speriată, că a tras de ea, până a reușit să scape. Ne e frică să mai stăm în casele noastre. La pușcărie cu el”, au spus vecinii victimei.

Arestat preventiv, pentru violare de domiciliu și tentativă de viol! 

“În acest caz sesizarea s-a făcut în noaptea de 6 spre 7 ianuarie, de către o femeie de 72 de ani, din comun Duda Epureni. Aceasta a spus că, în cursul nopții, în locuința sa a pătruns un individ mascat, cu intenția de a o viola. Într-un moment de neatenție al agresorului, femeia a spus că a reușit să fugă la niște vecini, de unde a sunat la 112, după ajutor. Pe data de 8 ianuarie a fost identificat prezumtivul autor, în vârstă de 42 de ani, din aceeași localitate. Acesta a fost reținut, sub aspectul săvârșirii înfracțiunilor de violare de domiciliu și tentativă de viol”, a spus Bogdan Gheorghiță. Procurorul de caz l-a prezentat sâmbătă, 9 ianuarie, instanței Judecătoriei Huși, care a admis propunerea de arestare preventivă, pentru 30 de zile.

Ultimele Știri
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Ultimele Știri
- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here