1.9 C
Vaslui
29-mart.-2023

O femeie de 90 de ani a decedat într-un incediu. Casa a ars din temelii

- Advertisement -

O femeie în vârstă de 90 de ani, din judeţul Iaşi, şi-a găsit sfârşitul într-un incendiu. Chiar casa în care locuia a luat foc la orele dimineţii. Din păcate, pentru persoana care se afla în interiorul locuinţei nu s-a mai putut face nimic.

În ziua de 25 ianuarie, la ora 09.09, un apel la numărul unic pentru situaţii de urgenţă, 112, anunţa tragedia care a avut loc în comuna ieşeană Rediu. Vecinii bătrânei au observat casa cuprinsă de flăcări şi au decis să solicite ajutorul pompierilor. La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de pompieri şi echipaje medicale pentru a stinge incendiul.

„La ora 09.09 Dispeceratul integrat ISU – SMURD – SAJ Iaşi a fost anunţat prin 112 despre producerea unui incendiu la o casă din localitatea Rediu, judeţul Iaşi. La locul intervenţiei au acţionat două autospeciale de intervenţie şi stingere cu apă şi spumă, un echipaj de prim ajutor calificat şi un echipaj de primă intervenţie”, precizează Georgică Onofreiasa, purtător de cuvânt ISU Iaşi…https://adevarul.ro/stiri-locale/iasi/o-femeie-de-90-de-ani-a-decedat-intr-un-incediu-2237117.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.