spot_img
22.4 C
Vaslui
20-iun.-2024
spot_img

O femeie din Bârlad s-a aruncat de la etajul 4! Când vecinii au încercat să o oprească, victima s-a aruncat în gol, fără să ezite

- Advertisement -
foto cu rol ilustrativ

NECUGETAT… Un episod tragic a avut loc la Bârlad, unde, ieri, 13 aprilie, o femeie s-a aruncat de la etajul 4 al unui bloc din oraș. Vecinii au fost cei care au văzut-o și au încercat să o oprească, însă aceasta s-a dovedit hotărâtă să își pună capăt zilelor. Le spunea celor care voiau să o convingă să renunțe la gestul necugetat că ea se va arunca, oricum ar fi. Când a văzut că oamenii sună la 112 și cer ajutor din partea Ambulanței și Poliției, femeia s-a aruncat în gol. La fața locului a sosit în scurt timp un echipaj al SAJ, substația Bârlad, însă victima deja căzută, cu răni foarte grave. Victima era însă conștientă, prezentând un traumatism cranio-facial, un traumatism toracic și o fractură deschisă membru superior stâng. După ce a primit primele îngrijiri la fața locului, femeia a fost transportată la spital. Cazul a intrat și în atenția polițiștilor, care vor stabili circumstanțele celor întâmplate. Vom reveni cu detalii.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

4 COMENTARII

  1. Iar ați început cu vaccinarea? De când cu acest virus Covid, oricine moare sau face vreo boacăna, gata a fost vaccinat. Se pare că sunteți mari privitori la televiziunile comerciale Irealitatea, rtv,latrina 3.

  2. Da, clar cauzele depresiei sunt multe! Ideea este ca pare ca noi, cei din ziua de astăzi, nu mai avem capacitatea sa mutam munții din loc, fără a pica precum popicele de la stres. Bunicii noștri au luptat în război, la propriu, și au supraviețuit, mâncau stirita și caprita, n-aveau curent….. muuuulte neajunsuri, dar nu cădeau în depresie.
    Azi, dacă ai deschis frigiderul si nu e plin, dacă s – a luat internetul ,dacă ți-e ocupat unul dintre cele șapte locuri de parcare, ori dacă zboară vrăbiile prea repede prin fata geamului…… suntem la pământ, fără resurse mentale și…. ne aruncam în gol! De copiii noștri, mi-e și teama sa ma gândesc la ce considera ei neajunsuri…… gen țoale de firma, ori mama naibii ce marca de telefon și… hop depresia! Doamne-fereste, nu știu apăsarea doamnei, poate chiar avea o problema fără scăpare, dar e trist ca se ajunge aici! Cât privește vaccinarea, care n – a fost obligatorie, gândește-te ca decizia asta a pus o presiune foarte, foarte mare pe fiecare individ în parte… o fi bine.. o fi rău…. vedem în timp….

  3. Din păcate, depresia a devenit coșmarul suprem! Afectarea neuronala ca urmare a covidului, a vaccinării împotriva covidului, a făcut ravagii printre noi! Analizați-va pe voi înșivă sau a analizați-i pe cei din jurul vostru! Toți părem duși cu pluta, uituci, dezaxați, cu diverse boli declanșate! Anxietatea asta te duce la depresie, pentru ca simți ca nu mai ai control asupra simțurilor tale și…… din păcate, unii oameni cedează!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.