O femeie din Bihor declarată decedată s-a trezit în timp ce era băgată în sicriu

Situaţia care nu mai are nevoie de niciun comentariu în judeţul Bihor din România. Este al doilea caz de acest fel în doar două săptămâni. Un poliţist a declarat-o moartă dar rudele au avut parte de surpriza vieţii lor.

Vorbim de o femeie din Bihor care a fost declarată decedata dar care s-a trezit în timp ce era băgata de rude în sicriu. Deşi situaţia pare a fi una desprinsă din filme, ea este cât se poate de reală iar oamenii legii au deschis dosar penal.

O femeie din Bihor şi-a speriat rudele după ce s-a trezit din costiug

Femeia în vârstă de 67 de ani domiciliata în Bihor şi-a speriat rudele după ce, fiind declarată în mod oficial decedata, s-a trezit în momentul în care rudele ei o băgau în costiug. Totul a început în momentul în care vecinii nu au mai văzut-o pe femeie pentru mai multe zile. Speriaţi, aceştia au anunţat oamenii legii care s-au prezentat de urgenţă la faţa locului. Un agent de poliţie care a sosit la faţa locului au văzut-o pe femeie zăcând pe jos. La prima vedere, femeia nu prezentă semne vitale. Din aceste considerente, polistul a anunţat medicul de familia care putea să ajungă la locul ”faptei” abia peste două zile. Supăraţi şi îndoliaţi, membrii familiei au început să facă pregătirile pentru înmormântare. A doua zi, surpriză, femeia a început să dea semne de viaţă fix în momentul în care membrii familiei o pregăteau să o bage în costiug. Speriaţi şi panicaţi, rudele au chemat imediat un echipaj de prim ajutor. Ajunşi la faţa locului, echipajul a constatat faptul că femeia este în şoc hipotermic. Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean din Oradea. Femeia este internată, în aceste momente, la Terapie Intensivă şi starea ei de sănătate este una gravă. … https://www.bzi.ro/o-femeie-din-bihor-declarata-decedata-s-a-trezit-in-timp-ce-era-bagata-in-sicriu-4074817?utm_source=website&utm_medium=ultima-ora-index
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ