spot_img
27.7 C
Vaslui
22-iul.-2024
spot_img

O femeie din Iași a ajuns la spital înțepată de un scorpion după ce a cumpărat banane de la un supermarket

- Advertisement -

O femeie din Iași a ajuns la spital, după ce a fost înțepată de un scorpion adus, cel mai probabil, din Ecuador, cu un transport de banane. Femeia a cumpărat fructele dintr-un supermarket cu o seară înainte. Odată ajunsă acasă, a scos bananele din pungă, iar arahnida a scăpat în locuință și a fost găsită de o rudă abia a doua zi dimineața, scrie 7iasi.ro.

Incidentul ar fi avut loc zilele trecute, într-un magazin alimentar din Bucium, Iași. Scorpionul, cred specialiștii, ar fi traversat Oceanul cu un transport de banane din Ecudator, iar femeia a avut ghinionul să îl ducă acasă. Peste noapte ar fi fost înțepată de scorpion, dar nu a știut inițial despre ce vietate era vorba. Abia a doua zi dimineață, când o rudă a găsit arahnida în casă, a decis să meargă la Unitatea de Primiri Urgențe de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţe Sf. Spiridon Iaşi.

Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/stiri/o-femeie-din-iasi-a-ajuns-la-spital-intepata-de-un-scorpion-dupa-ce-a-cumparat-banane-de-la-un-supermarket-2277339

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.