O femeie din Iași, la un pas de a fi răpită de pe stradă! Agresorul, unul dintre cei mai notorii infractori din oraș! Fred Valeriu Toader, condamnat din nou!

Unul dintre cei mai notorii infractori din Iași a fost pedepsit din nou de judecători. Magistrații din cadrul Judecătoriei Iași l-au condamnat ieri pe Fred Valeriu Toader la 3 ani și 4 luni de închisoare, pentru tentativă de lipsire de libertate în mod ilegal și tulburarea ordinii și liniștii publice. Individul este acuzat că a încercat să răpească o femeie în plină stradă
O femeie din Iași a trecut prin clipe de groază, după ce a fost la un pas de a fi răpită în plină stradă! Agresorul este unul dintre cei mai notorii infractori din oraș! Astfel, Fred Valeriu Toader a fost pedepsit din nou de către judecători.
Magistrații din cadrul Judecătoriei Iași l-au condamnat pe individ la 3 ani și 4 luni de închisoare, pentru tentativă de lipsire de libertate în mod ilegal și tulburarea ordinii și liniștii publice.

„Instanța dispune confiscarea de la inculpat a cuțitului cu lamă metalică de culoare neagră, cu inscripția „Messi Verona” și mâner din material plastic de culoare neagră, cu aceeași inscripție. Constată că persoana vătămată D.B. nu s-a constituit parte civilă în cauză”, au menționat judecătorii ieșeni.

De remarcat este faptul că sentința nu e definitivă, aceasta putând fi contestată.
Fred Valeriu Toader, acuzat că a încercat să răpească o femeie în plină stradă
Acest proces al lui Fred Valeriu Toader a început pe 29 octombrie 2020. Asta, după ce ieșeanul a fost încătușat de pe 9 octombrie 2020. Atunci, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași l-au acuzat pe unul dintre cei mai cunoscuți infractori din oraș de tentativă de lipsire de libertate în mod ilegal și tulburarea ordinii și liniștii publice. Individul a intrat în vizorul anchetatorilor după ce a iscat un scandal ce a fost filmat de un trecător, iar imaginile au ajuns la polițiști. Așadar, acesta a fost surprins de un trecător în timp ce punea cuțitul la gâtul unei femei și a lovit-o pe o alta. …https://www.bzi.ro/o-femeie-din-iasi-la-un-pas-de-a-fi-rapita-de-pe-strada-agresorul-unul-dintre-cei-mai-notorii-infractori-din-oras-fred-valeriu-toader-condamnat-din-nou-galerie-foto-video-4118368?utm_source=website&utm_medium=ultima-ora-index
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ