O femeie din Suceava și-a făcut bagajele și a plecat brusc de acasă, lăsându-și singuri cei 6 copii. Motivul este incredibil

O femeie de 37 de ani din Suceava și-a făcut bagajele și a plecat brusc de acasă, lăsându-și singuri cei 6 copii, cu vârste cuprinse între 5 și 14 ani. Apropiații spun că femeia ar fi plecat la un bărbat cunoscut pe Facebook.

Femeia din localitatea suceavană Stulpicani a plecat fără nicio explicație joi după amiaza de acasă, abandonându-i în casă, singuri, pe cei 6 copii, scrie Monitorul de Suceava.

Femeia era unic întreținător al copiilor, tatăl acestora fiind plecat la muncă în Anglia. Băiatul cel mare, de 14 ani, a spus că mama și-a făcut bagajele și a plecat fără să le spună nimic, iar vecinii au fost cei care au alertat poliția.

Apropiații spun că femeia avea o relație pe Facebook cu un bărbat și cred că ar fi plecat la acesta.

Polițiștii o caută acum pe mama care și-a abandonat copiii, preluați între timp pentru a fi îngrijiți de către o rudă, în timp ce tatăl lor a anunțat că se va întoarce cât poate de repede din Marea Britanie pentru a avea grijă de ei. …https://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/o-femeie-din-suceava-si-a-facut-bagajele-si-a-plecat-brusc-de-acasa-lasandu-si-singuri-cei-6-copii-motivul-este-incredibil.html
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ