spot_imgspot_img
22.4 C
Vaslui
15-apr.-2024

UPDATE: O femeie din Vetrișoaia, găsită cu capul strivit în casa unui vecin

- Advertisement -
foto cu rol ilustrativ

UPDATE: În urma primelor cercetări efectuate de polițiști, se pare că Neculai, vecinul în casă căruia a fost găsită în stare gravă femeia în vârstă de 63 de ani, a fost cel care a lovit-o pe victimă fără milă. Vecinii spun că nu l-au știut atât de violent, dar, pe fondul consumului exagerat de alcool, reacțiile sunt întotdeauna imprevizibile, cred localnicii din Vetrișoaia. „Unii spun că s-au bătut de la băutură, dar motivul adevărat numai ei îl știu. Sau e posibil ca ei nici să nu știe să spună ce s-a întâmplat, dacă erau amândoi beți turtă”.

„Astăzi, 23 februarie 2024, ora 07.53, Secția 4 Poliție Rurală Huși a fost sesizată telefonic, cu privire la faptul că o femeie ar fi fost găsită inconștientă, la domiciliul unui bărbat din localitatea Vetrișoaia, județul Vaslui. Femeia de 63 de ani, din Vetrișoaia, care prezenta urme de violență, a fost transportată cu un elicopter SMURD la o unitate medicală din municipiul Iași. În cauză, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Huși au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, fiind identificat și un prezumtiv autor, bărbat în vârstă de 66 de ani, din localitatea Vetrișoaia, în a cărui locuință a fost găsită femeia”, au transmis reprezentanții IPJ Vaslui.

STIRE INITIALA: GRAV… O femeie în vârstă de 63 de ani, din satul Vetrișoaia, a fost găsită în cursul acestei dimineți, cu capul strivit în locuința unui vecin, cu care aceasta obișnuia să mai bea câte un pahar de alcool. Se pare însă că femeia, rămasă peste noapte în casa bărbatului, a fost bătută cu bestialitate, dimineață fiind găsită în stare foarte gravă, aproape de comă, de către echipajul SAJ, chemat de urgență la fața locului.

Rodica Poenaru, victima în vârstă de 63 de ani, este cunoscută în Vetrișoaia ca o femeie care consuma alcool destul de des, dar nu era o fire conflictuală, spun sătenii. Neculai, bărbatul de aproximativ aceeași vârstă, în locuința căruia a fost găsită femeia stâlcită în bătaie, nici el nu era știut de vecini ca fiind o persoană agresivă. „Ea e o femeie cunoscută în sat că mai bea. Dar nu avea nimic, cu nimeni. Era cumsecade. Are bărbat, dar omul era acasă. Ea însă a plecat iar la Neculai, un vecin care stă aproape. Se ducea des acolo, că mai beau împreună. Dar problema este că acolo se adunau mai mulți tovarăși de pahar, iar acum nu se știe care și cum a bătut-o în acest hal pe săraca Rodica. Până acum nu s-a mai întâmplat așa ceva, chiar dacă îi vedea lumea că mai beau acolo, în casa lui Neculai, dar își vedeau de ale lor. Acum s-a petrecut ceva de necrezut. Au scos-o cei de la Ambulanță cu targa pe femeie, de am zis că e moartă deja. Dar am înțeles că au reușit să o facă să își revină un pic. Ferească Dumnezeu! Avea capul stâlcit. Nu era de la o cădere, că poate s-a împiedicat. Era bătută rău”, spun vecinii.

„Pacienta în stare gravă, comatoasă și multiple leziuni traumatice la nivelul capului”

„În cursul acestei dimineți un echipaj de poliție a solicitat intervenția Serviciul de Ambulanță Vaslui în localitatea Vetrișoaia pentru o femeie în vârstă de 63 de ani, care fusese găsită inconștientă într-o locuință din sat. A fost trimisă o ambulanță SAJ B2 din substația Huși care a găsit pacienta în stare gravă, comatoasă și multiple leziuni traumatice la nivelul capului. A fost solicitat un elicopter SMURD, care a aterizat la Vetrișoaia, a preluat pacienta și a transportat-o la Iași. Cazul a fost preluat de poliție pentru stabilirea celor întâmplate”, au transmis reprezentanții SAJ Vaslui. Reprezentații IPJ Vaslui au susținut că în prezent desfășoară cercetări la fața locului, pentru stabilirea circumstanțelor în care s-a produs agresiunea. Vom reveni cu amănunte.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

3 COMENTARII

 1. La Vetrisoaia tonul la băut este dat de însăși primarul , Corneliu Stanga, care tocmai ce a fost și el prins beat manga la volan.Despre ce vorbim?!

  • Domnule Panțiru Viorel (vedeți, măcar eu va scriu numele corect), când erați în funcție și stăteați la băut și mâncat cu fostul primar, atunci nu circula primarul băut?
   Se pare că acum pozați in lupul moralist…
   Vorba dvs. : „Despre ce vorbim?”

 2. Bețivele și curvele trăiesc degeaba pe fata pământului .Nu le mai dați nici un ajutor la aceste lepre ,lăsațile sa moara sa scape societatea de ele.
  Bărbații macar sunt bărbați dar o femeie sa fie curva și bețivă e prea de tot .. .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.