-5.3 C
Vaslui
07-feb.-2023

O femeie din Vulturești face apel la oamenii cu suflet mare: “sunt la capătul puterilor”

- Advertisement -
AJUTOR… Constanța Șuiu, are 52 ani și trebuie să urmeze două intervenții chirugicale: una de reparare a rupturii de menisc, iar celalaltă de montare a unei plase abdominale.

APEL… O femeie din Vulturești are nevoie de sprijin financiar pentru a depăși mai multe probleme de sănătate. Se numește Constanța Șuiu, are 52 ani și trebuie să urmeze două intervenții chirugicale: una de reparare a rupturii de menisc, iar celalaltă de montare a unei plase abdominale. Costurile intervențiilor se ridică la 9000 lei, însă sunt cu mult peste veniturile familiei, care nu depășesc 400 lei/lună. “Până acum, am făcut opt operații. La ultimele, m-au ajutat mai mulți oameni să strâng banii necesari, le mulțumesc pe această cale, pentru că știu cât de grele sunt vremurile din ziua de azi. Din păcate, mi-au mai descoperit alte probleme medicale și trebuie să mai urmez două intervenții. Am o ruptură de menisc la picior, iar la abdomen trebuie să mi se monteze o plasă. Am deja două, însă mai trebuie una, pentru că ba se desprinde într-o parte, ba din altă parte. 9000 lei, pentru familia mea înseamnă enorm de mult. Simt că sunt la capătul puterilor”, a povestit Constanța Șuiu.

Ambele intervenții chirurgicale vor avea loc la Clinica Arcadia din Iași, acolo unde femeia a mai fost internată și tratată. ”Luna aceasta, pe 10 mai, trebuie să merg din nou la control, probabil că va trebui să mai fac o serie de analize, iar apoi mă va programa la operație. Prima intervenție va fi cu această proteză abdomnială, iar apoi cred ca va urma cea de la picior. Am leziune de cartilaj de grad IV, chisturi ganglionari la genunchi, ruptură de menisc. Sunt nevoită să apelez la oamenii cu suflet mare, care mă înțeleg și au posibilitatea să mă ajute să pot achita aceste intervenții. Costul total este de 9.000 lei. Știu că trăim o perioadă grea, totul s-a scumpit, de la alimente până la serviciile de transport și chiar cele medicale. Știu că este greu pentru fiecare, însă eu trag speranța că se vor găsi oameni care să mă sprijine financiar să pot efectua aceste operații. Dumnezeu îi va răsplăti înzecit”, a mai spus Constanța Șuiu. Cei care doresc să ajute acest caz, pot face donații în contul femeii, deschis la BCR – Șuiu Constanța deschis la BCR, cont IBAN: RO41RNCB0262053235940005

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.