O femeie i-a aruncat fetița prietenei sale de la etajul 13. Ce pedeapsă a primit

O femeie din Moscova i-a aruncat fetița prietenei sale de la etajul 13. Invidia a făcut-o pe tânără să recurgă la acest gest necugetat. Din nefericire, copila aruncată de către femeie nu a avut nicio șansă de supraviețuire deoarece a căzut în gol de la 40 de metri.

Daria Shavelkina, în vârstă de 31 de ani, era invidioasă pe prietena ei, Yaroslava Korolyova, de 30 de ani, mamă a trei copii. Situația din familia victimei o macină pe făptașă. Yaroslava avea o familie fericită și un soț iubitor.

O femeie i-a aruncat fetița prietenei sale de la etajul 13

Ucigașa tocmai se întâlnise cu mama fetiței pentru a prelua haine la mâna a doua. Anchetatorii susțin că între cele două femei nu au existat conflicte înainte de tragicul incident. Într-o clipă de neatenție a Dariei, prietena sa i-a luat fetița de doar două luni și a aruncat-o pe geam.

În acele momente, mama fetiței a început să coboare cele 13 etaje, însă bebelușul era deja decedat când aceasta a ajuns jos.

Din cauza impactului, fetița nu a avut nicio șansă de supraviețuire, iar paramedicii au fost nevoiți să constate decesul.

Yaroslava Korolyova a intrat imediat în stare de șoc și a avut nevoie de asistență medicală de urgență. Daria Shavelkina, a fost rapid reținută și le-a spus polițiștilor că „a auzit voci în cap”, care i-ar fi spus să arunce copilul pe geam. Aceasta invoca faptul că ar avea tulburări psihice. …https://www.bzi.ro/o-femeie-i-a-aruncat-fetita-prietenei-sale-de-la-etajul-13-ce-pedeapsa-a-primit-4210738?utm_source=website&utm_medium=ultima-ora-index
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ