O femeie s-a trezit cu cuțitul la gât, în plină stradă! Agresorul a încercat să o răpească! Întreg scandalul a fost filmat de un trecător!

Unul dintre cei mai feroce infractori din Iași a ajuns din nou în instanță. Procurorii l-au trimis ieri în judecată pe Fred Valeriu Toader, sub acuzațiile de tulburarea ordinii și liniștii publice și tentativă de lipsire de libertate. Individul este acuzat că a încercat să răpească o femeie de pe stradă

O femeie s-a trezit cu cuțitul la gât, în plină stradă! Agresorul este acuzat că ar fi încercat să o răpească! Întreg scandalul a fost filmat de un trecător, iar imaginile au ajuns la polițiști.

Astfel, ieri, procurorii au dispus trimiterea în judecată a lui Fred Valeriu Toader, sub acuzațiile de tulburarea ordinii și liniștii publice și tentativă de lipsire de libertate. Acum, urmează ca Judecătoria Iași să stabilească un prim termen al procesului penal. Ulterior, magistrații vor asculta ce au de spus toate părțile implicate, pentru a putea lua o decizie în acest caz.

Fred Valeriu Toader, acuzat că a încercat să răpească o femeie pe o stradă din Iași

În urmă cu câteva săptămâni, Fred Valeriu Toader a intrat din nou în atenția Poliției. Acesta a fost surprins de un trecător în timp ce punea cuțitul la gâtul unei femei și a lovit-o pe o alta. După ce imaginile în care a fost surprins incidentul au ajuns în spațiul public și martorii au sunat la 112, la Iași s-a declanșat ancheta. După ce s-a dat alarma, pentru polițiști a început o cursă contracronometru. Individul care a atacat în plină stradă trebuia prins. Oamenii legii au adunat cât de multe informații au putut despre Fred Valeriu Toader și au plecat în căutarea lui. În doar câteva ore, individul care a fugit imediat după atac era prins și dus la audieri. Fred Valeriu Toader a fost reținut, iar, a doua zi a fost prezentat în fața judecătorilor. Aceștia au decis să-l aresteze preventiv pentru 30 de zile. … https://www.bzi.ro/o-femeie-s-a-trezit-cu-cutitul-la-gat-in-plina-strada-agresorul-a-incercat-sa-o-rapeasca-intreg-scandalul-a-fost-filmat-de-un-trecator-galerie-foto-video-4059171?utm_source=website&utm_medium=ultima-ora-index
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ