1.2 C
Vaslui
05-dec.-2022

O femeie și-a omorât prietena pentru a-i fura fătul nenăscut. Planul șocant al criminalei

- Advertisement -

O femeie din Texas a fost condamnată luni pentru omor calificat, după ce și-a ucis prietena însărcinată pentru a-i lua copilul nenăscut.

Taylor Rene Parker în vârstă de 29 de ani a fost găsită vinovată de uciderea lui Reagan Michelle Simmons-Hancock, de 21 de ani, prietena ei. Crima a avut loc în octombrie 2020, iar femeia a răpit fetița nenăscută a victimei, după ce i-a tăiat acesteia abdomenul.

Verdictul juriului format din șase bărbați și șase femei a venit după trei săptămâni de mărturii înspăimântătoare, potrivit NBC News, citată de Digi24.

Avocații lui Parker au susținut de-a lungul procesului că bebelușul nu a fost niciodată în viață, nu că ar fi murit după răpire, pentru a reduce din pedeapsă. „Nu poți răpi o persoană care nu s-a născut vie”, a spus avocatul Jeff Harrelson în pledoaria finală.

Totuși, procurorii au spus că mai mulți medici au stabilit că bebelușul era în viață.

Taylor Rene Parker și-a premeditat fapta, potrivit anchetatorilor. Astfel, cu câteva luni înainte de a o ucide pe tânăra de 21 de ani, ea a simulat o sarcină. Reagan a fost lovită în cap de cel puțin cinci ori, dar rămăsese în viață când i-a fost extras copilul…https://adevarul.ro/stiri-externe/sua/o-femeie-si-a-omorat-prietena-pentru-a-i-fura-2210142.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.