O femeie şi-a plimbat soţul în lesă ca să poată ieşi din casă în timpul restricţiilor de circulaţie. Cei doi au primit o amendă usturătoare

O femeie din Canada şi-a plimbat soţul în lesă ca să poată ieşi din casă în timpul restricţiilor de circulaţie. Atunci când au fost opriţi de către autorităţi, femeia le-a spus poliţiştilor că ea doar „plimba câinele” pe lângă casă, în Sherbrooke, provincia Quebec. Pentru fapta lor, cuplul a fost amendat cu peste 1.200 de dolari fiecare.

Şi-a plimbat soţul în lesă ca să poată ieşi din casă în timpul restricţiilor de circulaţie

Caz bizar în Canada care face înconjurul planetei. Un cuplu a primit o amendă usturătoare pentru că a încălcat prevederile anti-COVID într-un mod bizar: soţia şi-a plimbat soţul în lesă, pentru a putea ieşi din casă în timpul restricţiilor de circulaţie.

Femeia le-a spus poliţiştilor că ea doar „plimba câinele” pe lângă casă, în Sherbrooke, provincia Quebec, scrie BBC.

Sâmbăta trecută, provincia a impus restricţii de circulaţie între 20.00 şi 05.00.

Stăpânii îşi pot plimba câinii afară, în acel interval, dar nu şi…soţii sau soţiile.

Cei doi canadieni au fost prinşi de poliţie sâmbătă, la ora locală 21.00, la scurt timp după ce restricţiile au intrat în vigoare.

Soţii au refuzat să coopereze cu poliţia

Aceştia au declarat că au respectat regulamentul privind plimbarea animalelor de companie. Isabelle Gendron, din cadrul poliţiei din Sherbrooke, a precizat, pentru ziarul local La Tribune, că soţii nu au fost cooperanţi.

Ambii au fost amendaţi cu câte 1.546 dolari canadieni, echivalentul a 1.200 de dolari americani.

În prima săptămână de lockdown, poliţiştii din Quebec au dat 750 de amenzi pentru încălcarea normelor anti-COVID.

Canada a înregistrat o creştere a numărului de cazuri de coronavirus, ajungând la 670.000.

Luni, premierul Quebecului, Francos Legault, le-a recomandat cetăţenilor să păstreze distanţarea socială. …https://www.bzi.ro/o-femeie-si-a-plimbat-sotul-in-lesa-ca-sa-poata-iesi-din-casa-in-timpul-restrictiilor-de-circulatie-cei-doi-au-primit-o-amenda-usturatoare-4106407?utm_source=website&utm_medium=ultima-ora-index
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ