O fetiţă în vârstă de 12 ani s-a sinucis! Părinţii sunt şocaţi de gestul minorei

Gest reprobabil făcut de o fetiţă în vârstă de doar 12 ani. Minoră a ales să se sinucidă iar părinţii fetei sunt şocaţi de ce a putut să facă. Pentru că totul să capete aspecte horror, cel care a descoperit-o pe fetiţa fără suflare este chiar fratele acesteia în vârstă de doar 9 ani.

Băiatul şi-a anunţat tatăl care la rândul lui i-a anunţat pe medici. Aceştia au ajuns la faţa locului şi nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa minorei.

O fetiţă în vârstă de 12 ani s-a sinucis

În localitatea Cisnădie din judeţul Sibiu s-a produs o catastrofă greu de imaginat. O fetiţă în vârstă de doar 12 ani s-a sinucis iar cel care a descoperit acest lucru a fost chiar fratele minorei în vârstă de doar 9 ani. Speriat, băiatul l-a sunat pe tatăl care a anunţat la 112 intreagul incident.

Ajunşi la faţa locului, medicii au constatat decesul fetiţei, nemaiputând să facă nimic pentru a o salva. Părinţii sunt în stare de şoc şi nu îşi explică ce s-a întâmplat mai ales că fata era cuminte şi nu crea niciodată probleme. Ba mai mult, nu ar fi schiţat niciodată vreun sentiment de deprimare sau care să îi pună pe gânduri pe părinţi.

Copilul care s-a sinucis era cuminte şi învăţa extrem de bine

De altfel, copilul din Cisnădie care s-a sinucis era cuminte iar rezultatele de la şcoală erau extrem de bune. Cu toate acestea, vecinii confirmă că fetița avea un comportament ireproşabil şi că familia cuprinsă de dramă nu aveau neînţelegeri care ar fi putut duce la un gest reprobabil. …https://www.bzi.ro/o-fetita-in-varsta-de-12-ani-s-a-sinucis-parintii-sunt-socati-de-gestul-minorei-4159852?utm_source=website&utm_medium=ultima-ora-index
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ