spot_imgspot_img
spot_img
9.7 C
Vaslui
02-dec.-2023

O firmă a vrut să plătească o datorie de 23.500 $ în 3 tone de monede: „Un deget mijlociu simbolic”

- Advertisement -

O firmă care efectuează în principal lucrări de sudură, cu sediul în nordul statului Colorado, a vrut să plătească o datorie de 23.500 de dolari către un subcontractant în monede de 25, 10, 5 și 1 cent, care cântăresc în total 3 tone, potrivit plângerii înaintate de compania subcontractantă la instanță.

Danielle Beem, avocata care îi reprezintă pe reclamanți – Fired Up Fabrication LLC – a numit livrarea datoriei drept „un deget mijlociu simbolic”, potrivit CBS News. Potrivit documentelor judecătorești, JMF Enterprises a angajat Fired Up Fabrication ca subcontractant pentru a efectua lucrări de sudură la un bloc de locuințe. Fired Up Fabrication a intentat ulterior un proces civil împotriva JMF pentru că nu a fost plătită integral pentru lucrările efectuate. În iulie, cele două firme au ajuns la mediere, iar JMF a fost de acord să plătească subcontractantului 23.500 de dolari pentru a soluționa disputa financiară. Însă în acordul încheiat nu s-a precizat cum ar trebui plătită suma.

Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/stiri/externe/mapamond/o-firma-a-vrut-sa-plateasca-o-datorie-de-23-500-in-3-tone-de-monede-un-deget-mijlociu-simbolic-2554999

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.