0.6 C
Vaslui
06-dec.-2022

O funcționară de la bancă a golit conturile clienților. A continuat să le fure banii și după ce a fost dată afară

- Advertisement -

O femeie de 51 de ani din Galați a fost reținută sub acuzația de delapidare. Anchetatorii au stabilit că a furat sume uriașe din conturile clienților, de ordinul a sute de mii de euro.

Polițiștii Serviciului Investigații Criminale Galați au pus în executare în ziua de 17 noiembrie 2022 un mandat de percheziție domiciliară și un mandat de aducere, în cadrul unui dosar penal având ca obiect comiterea infracțiunilor de delapidare, acces ilegal la un sistem informatic, prin depășirea autorizării și efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos.

„Din cercetări, a reieșit că, în perioada 2015 – 2019, o femeie, de 51 de ani, funcționar bancar în cadrul unei instituții bancare, din municipiul Galați, ocupând diferite posturi (casier, ofițer tranzacții client, consilier client) ar fi efectuat mai multe tranzacții, prin depășirea autorizării deținute, pe conturile clienților băncii, cauzând prejudicii acestora”, au precizat reprezentanții IPJ Galați.

De amintit este că, după ce a încheiat raporturile de muncă cu instituția bancară, femeia a continuat activitatea infracțională, comunicând persoanelor prejudiciate că ar fi fost mutată la o agenție din altă localitate…https://adevarul.ro/stiri-locale/galati/o-functionara-de-la-banca-a-golit-conturile-2221331.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.