spot_img
spot_imgspot_img
15.3 C
Vaslui
26-mai-2024

O funcționară din Primăria Bacău a cerut șpagă 4.200 de lei și o ladă frigorifică pentru o locuință ANL. Ce pedeapsă a primit

- Advertisement -

Femeia a mers până acolo încât i-a cerut să divorțeze de formă celui care urma să primească ilegal un apartament ANL pentru a crea o aparență de legalitate. În final, manevra s-a întors împotriva acestuia și a funcționarei.

Tribunalul Bacău a condamnat-o în 23 iunie pe o funcționară din cadrul Primăriei Bacău, consilier superior la Direcţia Taxe şi Impozite Locale, la un an și 6 luni de închisoare cu suspendare sub supraveghere pentru complicitate la dare de mită. Decizia instanței nu este definitivă.

Procurorii anticorupție au stabilit că, în 2017, femeia i-a cerut unei cunoștințe 4.200 de lei și o ladă frigorifică pentru a interveni pe lângă colegi de-ai săi din Primăria Bacău, ca să înlesnească acordarea unei locuințe ANL.

„A discutat cu aceasta despre solicitarea formulată de …, context în care inculpata a afirmat că în schimbul unei sume de bani, poate interveni pe lângă funcţionari din cadrul primăriei pentru ca fiului soţiei sale să îi fie atribuită o locuinţă apartament, iar nu o garsonieră”, au stabilit anchetatorii.

Citeste mai multe pe https://adevarul.ro/stiri-locale/bacau/o-functionara-din-primaria-bacau-a-cerut-spaga-2279892.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.