-3.1 C
Vaslui
01-feb.-2023

O garsonieră liliputană din Galaţi se vinde. Este şi mai mică decât garsoniera de la Cluj de doar 11 metri pătraţi

- Advertisement -

Pe piaţa imobiliară din oraşul de la malul Dunării a fost scoasă la vânzare o garsonieră de doar 10,25 de metri pătraţi. Minuscula locuinţă are aer condiţionat şi se vinde nemobilată, preţul fiind de 11.000 de euro.

Săptămâni în şir reţelele sociale din România au fost pline cu imaginile din garsoniera de 11 metri pătraţi din Cluj, iar internetul a abundat de glume şi ironii pe seama ei. Ei bine, la Galaţi a fost scoasă la vânzare o garsonieră şi mai mică decât cea de la Cluj.

„DE VÂNZARE!!! Garsonieră cu grup sanitar din construcţie, amplasată la et 2/4 spre est; Cartier Micro 19- zona bulevardul Otelarilor- Lidl market; intabulată – suprafaţă totală 10.25 metri pătraţi; garsoniera este dotată cu instalaţie de aer condiţionat (aer rece/ cald), are contract individual la apă şi electricitate; se vinde nemobilată; preţ 11.000 de euro; acesta include toate taxele aferente tranzacţionării (fără alte taxe suplimentare)!”, se arată în anunţul de vânzare de pe un site de imobiliare din Galaţi.

Aceasta este deci şi mai mică decât celebra garsonieră de 11 metri pătraţi, din Cluj-Napoca, scoasă la vânzare. Acesta a devenit, în scurt timp, una din cele mai cunoscute garsoniere din România datorită sutelor de glume şi meme-uri postate pe reţelele sociale, după ce locuinţa fusese iniţial scoasă la închiriere.  Ce condiţii avea garsoniera din Cluj

Citeste mai mult: adev.ro/radr9j

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.