18.2 C
Vaslui
18-sept.-2021

O ieșeancă a transformat banalele șosete colorate într-o afacere de succes! Mihaela Sinescu le transformă în păpuși personalizate care se vând rapid! „Totul a luat amploare când am pus pozele pe Internet”

Mihaela Sinescu este o tânără din Iași care a găsit o metodă inedită de a-și diversifica veniturile. A început să creeze din joacă, împreună cu fiica sa, păpuși din șosete colorate, iar acum abia mai face față comenzilor. Creațiile personalizate îi aduc venituri lunare de 1.000 de euro
A pornit de la o păpușă, în joacă, și a ajuns la câteva mii, în aproape 2 ani de la prima păpușă creată. Mihaela Sinescu, o mamă creativă, spune că i-a fabricat fiicei sale în vârstă de 9 ani o păpușă originală, din două șosete, iar de aici nu a durat mult până ce această joacă mamă-fiică să se transforme într-o afacere de succes cu produse hand-made.

„Ideea e că totul a început ca o activitate pentru Daria, fiica mea, iar apoi totul a luat amploare. Fiica mea a fost foarte încântată de ideea de a face păpuși, astfel că am început să le facem împreună. Șosetele pe care le-am folosit prima dată erau cele rămase desperecheate. Aveam o pungă numai cu șosete și atunci am zis că trebuie să facem ceva cu ele, să le folosim cumva. După ce am postat primele poze cu păpușile, pe facebook, au început să apară comenzile de la clienți, de la mămici, care cumpărau pentru copiii lor, și nu numai. A crescut treptat numărul comenzilor și am observat că cel mai bine merg vânzările de Crăciun”, spune Mihaela Sinescu.

Mihaela Sinescu creează păpuși personalizate din șosete colorate, fabricând până acum câteva mii de păpuși
Ieșeanca povestește că investiția nu este mare în acest business. Nu e nevoie de foarte multă recuzită, ci de mai mult timp pentru a face păpuși. Mihaela spune că-i sunt de-ajuns doar două șosete, vatelina antialergenică și multă inspirație pentru a crea o păpușă marca „Friendly Dolls”, cum se numesc creațiile sale. …https://www.bzi.ro/o-ieseanca-a-transformat-banalele-sosete-colorate-intr-o-afacere-de-succes-mihaela-sinescu-le-transforma-in-papusi-personalizate-care-se-vand-rapid-totul-a-luat-amploare-cand-am-pus-pozele-pe-inte-4155441?utm_source=website&utm_medium=ultima-ora-index
Ultimele Știri
- Advertisement -spot_img
Ultimele Știri
- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here