-1.7 C
Vaslui
31-ian.-2023

O întreagă comunitate deplânge moartea tânărului motociclist din Moara Domnească

- Advertisement -
sursa foto: Facebook

TRISTEȚE… Doliu pentru întreaga comunitate din Moara Domnească la vestea că un tânăr de numai 16 ani a murit, într-un accident de motocicletă petrecut pe raza comunei Solești. Accidentul a avut loc în urmă cu două zile și, din informații a reieșit că tânărul motociclist a încercat să evite un câine care i-a apărut în față, pe partea carosabilă dar, a pierdut controlul și a ieșit în decor. Din păcate, în urma accidentului, tânărul și-a pierdut viața, cu toate eforturile medicilor ajunși la fața locului. Moartea adolescentului a șocat comunitatea din Moara  Domnească și rețelele de socializare au fost inundate de mesaje de condoleanțe adresate familiei acestuia. “Din păcate, unul dintre prietenii noștri pe două roți a plecat dintre noi. Cine ar vrea și ar putea să fie alături de el pe ultimul său drum sau să participe la priveghi este așteptat. Înmormântarea va avea loc luni, în satul Moara Domnească”, scrie un apropiat al motociclistului. De asemenea, pe rețelele de socializare, prietenii și apropiați ai familiei tânărului au transmis mesajele lor de condoleanțe.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

18 COMENTARII

 1. Dumnezeu să te ierte prieten drag. Pentru toți haterii, sper să vă cadă bolțari în balcon, și in grădină ca să nu mai aveți bafta de polonizarea florilor.

 2. Sa nu mi o luati in nume de rau,da sa mi o luati in gura toti astia de il vorbiti de rau pe David,sper sa fii intr un loc mai bun,Dumnezeu sa te odihneasca in lace prieten drag

  • Dumnezeu să te ierte prieten drag, pentru toți haterii, sper să vă cadă cărămizi în casa și în cap, sa nu aveți bafta la polonizarea florilor.

 3. Sa nu mi o luati in nume de rau,da sa mi o luati in gura toti astia de il vorbiti de rau pe David,sper sa fii intr un loc mai bun,Dumnezeu sa te odihneasca in lace prieten drag

 4. Lasati saracu baiat sa se odihneasca acolo unde e si nu mai aruncati cu pietre in el,era un baiat cu bun simt,prieten de nadejne,vorbiti aiurea fara sa stiti,mai bine v ar fi sarit voua un caine in fata decat lui,ati fi putut sa ziceti o vorba buna,era tanar saracu,dar nu asa sunt romanii,spurcati si fara pic de empatie,odihneste te in pace David,nu o sa te uitam niciodata.

 5. Astia sunt in afara legii . Tulbura linistea publica. Depasesc cu mult nr. De decibeli admisi. Ei nu circula cu o necesitate. Se plimba. Nu trebuie sa circule in localitati.sunt turbulenti . Politia nu respecta légea. Asa_i in Vaslui. Nu am compasiune. Sa respecte legea. Viteza si zgomotul. Te duci la plimbare si pur si simplu esti agresat de acesti nemernici. Pe toti acestia sa_i miluiasca cel de sus!!!!!

 6. Am condus motocicleta mulți ani….ce e fenomenul moto de fapt? E o pasiune ce nu poate fi descrisa! Si acum…după mulți ani de mașină tânjesc supa motocicleta! Dar….sa știi ca viteza și teribilismul ucid! Dacă nu avea viteza ….chiar dacă nu putea evita acel câine,……nu se întâmpla cewa ce s a întâmplat! Dumnezeu sa l odihnească în pace!

 7. La 16 ani doar accident de scuter!!! De unde motocicletă? Câinele nu are nici o vină. Păcat de el și de părinți. Dumnezeu să-l ierte !!!

 8. Având 16 ani e clar ca patintii lui sunt responsabili de ce s-a intamplat. Cainele e doar un pretext pentru a gasi un vinovat imediat, insa, in esenta tatal si mama lui poarta toată vina. Postarile de fatada scrise si ele incorect pe Facebook nu mai au niciun efect. Macar de ar fi un exemplu pentru alți părinți ca sa-si struneasca odraslele dornice de adrenalina. Daca e sa vedem și partea buna ea este aceea ca era singur calare pe „mustang”. Legea ar trebui schimbata vis-a-vis de moto, permis dupa 18 ani si asta dupa ce ai experienta pe 4 roti vreo 2 ani. Asa cum e acum este condamnare la moarte. Cei care au scapat se pot considera doar norocosi. Mereu se vor gasi pretexte, ba un caine, ba un alt participant la trafic, ba carosabilul. Insa adevărul este altul: iresponsabilitatea părinților si faptul ca odrasla nu e coapta.

   • Ghinionul?! În conducerea auto nu este vorba de ghinion, ci de respectarea unor norme rutiere și de conduită preventivă (ar mai fi și educația primită de la părinți). Dar o serv că, ghinion… nu auzi de accidente mortale decât comise de tineri din Valeni, Munteni de Sus, Moara Domnească. Aici da, ghinion…. sunteți pe primul loc la astefel de accidente. Oare de ce?
    Dacă o să priviți comportamentul vostru in trafic atât cu mașina cât si cu motocicleta o să observați că acest ghinion este justificat de comportamentul vostru.
    Sunt milioane de șoferi si motociclisti (adevărați) care nu au avut niciun incident in decursul vieții. Oare de ce? Fiindca stiu să se comporte, fiindcă știu să respecte normele rutiere. Dar voi va luați o pârțâitoare de motocicletă și trageți de ea parcă ați fi la grand prix, iar la rezulatat îi spuneți ghinion.
    Ok! Ghinion! Totul s-a sfârșit!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.