spot_img
spot_imgspot_img
15.2 C
Vaslui
18-mai-2024

O localitate risca să rămână fără băieți după ce timp de zece ani s-au născut doar fete

- Advertisement -

O mică localitate din Polonia a atras atenția lumii întregi dintr-un motiv bizar, și anume că risca să rămână fără băieți. Astfel, în Miejsce Odrzanskie, timp de zece ani s-au născut doar fete. La o privire mai atentă, totuși, nu este nimic ciudat în asta, deoarece era vorba de un sătuc cu un ritm de o naștere la un an.

O știre dintr-un sătuc polonez, cu privire la nașterea unui băiat, a făcut înconjurul lumii. Deși la prima vedere nu pare a fi ceva ieșit din comun, analiza făcută după apariția bebelușului a scos la iveală un detaliu foarte important. În decurs de 10 ani, în respectiva localitate nu s-a născut niciun băiat, ci doar fete.

O localitate risca să rămână fără băieți

Așadar, trecuse mai bine de un deceniu de când s-a născut ultimul băiat în sătucul polonez Miejsce Odrzanskie. Potrivit ultimelor date statistice, cei mai recenți 12 copii din acea localitate erau toți fete. După apariția articolului cu nașterea bebelușului, primarul regiunii a declarat că a existat „interes științific” din partea geneticienilor și din acest motiv s-a creat această „anomalie ciudată a populației”. Totodată, edilul mai vorbește și despre faptul că mamele și-au schimbat stilul de viață, care ar putea influența acest lucru. …https://www.bzi.ro/o-localitate-risca-sa-ramana-fara-baieti-dupa-ce-timp-de-zece-ani-s-au-nascut-doar-fete-4256761?utm_source=website&utm_medium=ultima-ora-index

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.