spot_img
14.8 C
Vaslui
04-iun.-2023

O locomotivă a luat foc în gara Vaslui (VIDEO)

spot_imgspot_img
- Advertisement -

UPDATE:  Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Vaslui a oferit noi informatii in legatura cu incendiul produs in aceasta dimineata, in gara Vaslui: „Detașamentul de pompieri Vaslui a intervenit cu trei autospeciale și echipaje specializate pentru stingerea unui incendiu izbucnit în interiorul unei locomotive staționate în gara CFR Vaslui (tren IR 1830). Degajarea de fum din interiorul locomotivei a fost sesizată de un subofițer din cadrul ISU Vaslui, acesta însoțind un grup de refugiați ucraineni aflați în gara CFR Vaslui. Locomotiva a fost decuplată de la vagoane și trasă la o distanţă de siguranță de aproximativ 80 metri față de acestea. Pompierii militari au intervenit prompt, intervenția fiind finalizată după aproximativ 15 minute. Nici unul dintre cei 70 călători aflați în tren nu au fost rănit, nu a fost intoxicat și nici nu a suferit atac de panică. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un cablu electric deteriorat în urma exploatării.”

INTERVENTIE…Un incendiu a izbucnit, joi dimineața, la locomotiva electrică a trenului Galati-Cluj Napoca, care stationa in Gara Vaslui, informează reprezentanţii ISU Vaslui. “Detașamentul de pompieri Vaslui intervine cu trei  autospeciale și echipaje specializate pentru stingerea  unui incendiu izbucnit în interiorul unei locomotive staționate în gara CFR Vaslui (tren IR 1830).  Locomotiva a fost decuplată de la vagoane și trasă la o distanţă de siguranță de aproximativ 80 metri față de acestea.  Călătorii nu sunt în pericol.  Nu sunt persoane rănite” a transmis Marius Stanciu, reprezentantul ISU Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

2 COMENTARII

  1. Asa se intampla cand distrugi ceea ce ai (fabrica de locomotive excelente „Electroputere” Craiova) si importi porcariile altora, precum aceasta locomotiva produsa in Brazilia, care dezvolta o putere de 60-70% din puterea locomotivelor romanesti si e mult mai zgomotoasa si mai putin fiabila.

  2. Oare suntem prostii lumii! A stat garnitura în stație 3 ore fara a se interesa cineva de călători. Fără mâncare, apa, aer condiționat, fara bani care aveau carduri. Dacă ar fi fost străini, nu vreau sa folosesc vreo cetățenie anume, se declanșa cod roșu, autocarele și microbuzele ISU preluau călătorii care aveau urgență și se rezolva problema. Dar, noi suntem romani! Șeful stației doarme in birou cu neamurile, prefect nu avem și delăsarea doarme. Silă totala!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.