6.9 C
Vaslui
10-dec.-2022

O mamă și fiica ei de patru ani, găsite moarte în casă, intoxicate cu gaz! (FOTO)

- Advertisement -

TRAGEDIE… Caz terifiant în Bârlad, unde două persoane au fost găsite de pompieri  decedate în casă: Mihaela R., de 31 ani și fetița ei Antonia R. de 4 ani. Cele două locuiau într-un apartament la parter, fost cămin de nefamiliști, pe lângă FEPA. Deocamdadată  există suspiciunea că decesul este cauzat de o intoxicație cu monoxid de carbon. Femeia era din Bârlad și locuia cu chirie în apartamentul respectiv, ea fiind angajată la o fabrică de hârtie igienică ce funcționează la Centrul de Afaceri “Tutova” din Bârlad.

“Apelul la 112 a fost făcut de tatăl femeii, care nu reușea să intre în casă. Victimele au fost scoase afară de pompieri. Au fost două echipaje B2 de la Ambulanța Bârlad, dar din păcate acestea au declarat decesul, victimele fiind decedate de câteva ore. Încălzirea apartamentului era făcută cu o sobă cu butelie”, a precizat medicul Dan Ungureanu, purtătorul de cuvânt al SAJ Vaslui.

“Detașamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu o autospecială de stingere cu modul pentru deblocare, pe strada Vasile Pârvan, bloc FEPA 1 pentru deblocarea ușii unui apartament,  acolo unde nimeni nu răspundea la ușă. La sosirea echipajului de intervenție, din apartament a fost perceput un miros înțepător se gaz. După deblocarea ușii, în locuință au fost găsite două persoane în stare de inconștiență. Membrii echipajului, toți cu pregătire de paramedici au început manevrele de resuscitare, între timp, comandantul de echipaj solicitând în sprijin mai multe ambulanțe. La fața locului au fost deplasate două ambulanțe aparținând SAJ Vaslui, substația Bârlad, membrii celor două echipaje continuând manevrele de resuscitare. Din nefericire, cele doua victime, o femeie în vârstă de 31 ani și o fetiță în vârstă de patru ani, au fost  declarate decedate”, a precizat Marius Stanciu, purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui.

Cercetările privind cauzele și circumstanțele producerii celor două decese sunt efectuate de instituțiile abilitate în acest sens. Vom reveni cu amănunte, când vor fi oferite de IPJ Vaslui.

 

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.