22.5 C
Vaslui
28-sept.-2022

O MÂNĂ CRIMINALĂ A UCIS 53 DE VACI PRIN INCENDIERE LA MURGENI! (FOTO, VIDEO)

- Advertisement -
CRIMA: Marian Tabacaru din Murgeni a ramas fara nimic, microferma sa fiind arsa cu tot cu animale! de o mana criminala!

PIROMANII LOVESC DIN NOU Pentru familia Marian și Virginica Tăbăcaru din Murgeni, cu cinci copii, seara de 11 noiembrie a adus apocalipsa! O mână criminală le-a incendiat microferma de animale, unde aveau 60 de vaci și viței, cinci porci și câteva zeci de găini. Ferma se afla undeva la ieșirea din Murgeni spre Fălciu, fiind păzită de un singur om de încredere al familiei Tăbăcaru. Din senin, în jurul orelor 18.30, după lăsarea întunericului și a unei cețe dense, la ferma lui Marian Tăbăcaru a izbucnit un incendiu devastator. Au fost alertați pompierii voluntari din Murgeni și Departamentul de pompieri din Bârlad. Cu greu s-a ajuns la fața locului, iar acolo pompierii au găsit iadul! Vacile, legate cu lanț în iesle, una lângă alta, ardeau, mugind îngrozitor, iar urletele bietelor animale au îngrozit până și pe pompieri. Intervenția a fost extrem de dificilă, până târziu în noapte. Au pierit în flăcări și în chinuri groaznice 53 de vaci, dintre care 22 aveau viței (șapte – care au fost salvați), iar restul până la 53 erau gestante! În afară de vaci au ars și cinci porci și peste 20 de găini.

Familia Tăbăcaru urmărită de incendii …

Virginica, soția lui Marian Tăbăcaru plânge încontinuu, familia rămânând fără singura sursă de venit.”Am cinci copii, dintre care doi gemeni de 2 ani și jumătate și o fetiță de un an și jumătate. Acum ce mă fac? Am rămas fără nimic, cine ne mai salvează pe noi? Ne-a anunțat omul care avea grijă de animale. Ne-a sunat să venim că arde tot. Noi nu avem nici curent aici, el a auzit cânii lătrând și apoi a izbucnit focul… Când am ajuns noi, ardea tot! N-am putut să facem nimic, am sunat la 112, au venit pompierii, drumul era greu… Ce să zic, bănuim noi că cineva care ne-a vrut răul a făcut asta. Eu n-am primit amenințări în ultimul timp, dar ce să zic? Nu este singurul incendiu, am mai avut încă trei, în decurs de doi ani. Unul aici la furaje și două mașini în oraș. Nu știu ce să mai fac, unde să plec, cum să scap..”, a spus plângând Virginica, soția lui Marian Tăbăcaru.

Anchetă dificilă…

Polițștii din Murgeni s-au mobilizat și, conduși de comisarul șef Iulian Bârzu, comandantul Poliției orașului Murgeni, au demarat ample cercetări în acest caz complicat. Se dovedește astfel că la Murgeni există o minte diabolică, cineva destul de important sau care se crede foarte important, și care terorizează cetățenii din Murgeni ce intră în ă”razaă” sa de acțiune. Cercetările au dus deocamdată la o singură concluzie: Marian Tăbăcaru, care a fost audiat astăzi ore întregi, a fost amenințat, iar acesta n-a reclamat, nevrând să-și sperie familia și nici să atragă asupra sa și a celor dragi răzbunări idioate. Dar iată că, un criminal notoriu, a ucis cu sânge rece atâtea animale, dintre care 31 de vaci gestante și 22 cu viței de un an și l-a lăsat fără venit. „Ancheta este dificilă, dar vom face totul ca să demascăm pe făptuitor. Avem câteva indicii, dar trebuie să probăm bine suspiciunile noastre.”, a spus cms.șef Iulian Bârzu.

Vă reamintim că, numai de la începutul acestui an, în orașul Murgeni au avut loc șase sau șapte incendii suspecte: o fermă, o casă a unui întreprinzător privat, mașinile a doi politiști, furajele fostului primar al Murgeniului. Până acum au fost arestați doi dintre piromani: fratii Apostoache Florin și Emilian Costel, de 19 și 28 de ani. La perchezitiile fãcute în luna martie a.c. la domiciliile acestora au fost găsite bunuri furate din patru societăți comerciale (magazine): produse alimentare, țigări, alcool… Au fost imediat reținuti și, după interogatoriile din anchetă, au fost trimiși în fața instanței din Bârlad, la Judecătorie, cu propunere de luare a măsurii arestării preventive. Cei doi frați Apostolache sunt și acum în arest preventiv, fiind acuzați și d eincendiile produse la începutul anului, în Murgeni. Dar, după cum se vede și se cercetează, ei sunt doar „plevușca”, adevărații „rechini” fiind încă în libertate și sunt gata să comită crime fără nicio remușcare. Deocamdată au fost ucise animalele….Un prim semnal! Ce urmează? Așteptăm rezultaele anchetei Poliției Murgeni!

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.