3.8 C
Vaslui
09-dec.-2022

UPDATE: O mașină a Poliției s-a facut “praf” la Dumești. Nu sunt victime!

- Advertisement -

UPDATE: În urma cercetărilor a rezultat faptul că în mașina implicată în accidentul petrecut pe raza comunei Dumești se aflau o familie, soț și soție. Intenționau să intre cu autoturismul în curtea tatălui unuia dintre ei. La volan se afla soția. “În cursul acestei seri, în jurul orei 19:27, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, pe DN 15 D, pe raza comunei Dumești, județul Vaslui. În evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme, respectiv o autospecială de poliție de la Secția 6 Poliție Rurală Negrești și un alt autoturism, înmatriculat în județul Vaslui, condus de o femeie de 44 ani. Evenimentului rutier s-a soldat doar cu pagube materiale, ambele autoturisme fiind avariate. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negative”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

CASCADORII RÂSULUI… O mașină a Poliției, care se află în patrulare prin comuna Dumești, s-a făcut praf! Accidentul s-a produs pe fondul neadaptării vitezei din partea echipajului de Poliție, dar și a greșelii flagrante făcute de un șofer, care încerca să intre intr-o curte, tăind linia continuă. Din fericire, nu sunt victime, persoanele aflate în cele două mașini tragând însă o speritură groaznică, iar de suferit cel mai mult a avut mașina Poliției. Dinamica accidentului a fost oarecum previzibilă, întrucât șoferul a încercat să intre în curte, virând la stânga fără să se asigure, dar și mai grav, tăind linia continuă. Din spate, mașina Poliție, care avea viteză s-a izbit puternic în automobilul din fața și a ricoșat direct în șanț. Poate că dacă ar fi avut semnalele luminoase puse, șoferul ar fi observat la timp și nu ar mai fi făcut manevra care a produs accidentul.

În mașina Poliție se afla un echipaj format dintr-un jandarm și un polițist de la Ordine Publică, din Negrești, iar șoferul a recunosc martorilor că semnalele luminoase de la mașina lor nu funcționau. La fața locului au venit două echipaje de la Poliția Rutieră pentru efectuare de măsurători și pentru a stabili cine se face vinovat de producerea accidentului. Purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui a confirmat că o mașină a instiuției a fost implicată în accident, dar nu ne-a putut oferi mai multe detalii, întrucât echipajele trimise la fața locului de-abia sosiseră.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.