spot_img
spot_imgspot_img
21.2 C
Vaslui
25-mai-2024

O medalie de argint si trei de bronz pentru judetul Vaslui, la Olimpiada Nationalã de Matematicã!

- Advertisement -

PREMII… Elevii vasluieni, care au reprezentat judetul la Olimpiada Nationalã de Matematicã, au obtinut rezultate deosebite: o medalie de argint, trei medalii de bronz si patru mentiuni de onoare, acordate de Societatea de Stiinte Matematice din România. Cel mai bun punctaj a fost obtinut de Mihnea Pascaru de la Liceul „Mihail Kogãlniceanu” Vaslui, care s-a aflat la un pas de a se califica la baraj. Doar jumãtate de punct l-a despãrtit de aceastã reusitã. Rãmâne, însã, un rezultat foarte bun, pentru cã elevul a fost rãsplãtit cu o medalie de argint. „A fost o experien foarte frumoasã, pe lângã proba în sine am reusit sã îmi fac prieteni si sã mã distrez. Subiectele au fost apropiate ca nivel cu cele de anul trecut, dar pe mine m-au surprins putin. Sunt mândru de rezultatul obtinut si îmi propun sa fac si mai bine anul viitor”, a declarat Mihnea Pascaru.

Astfel, probele s-au desfãsurat la Colegiul National „Cuza Vodã” din Husi pentru clasele VII-VIII si la Colegiul National Pedagogic „Mihai Eminescu” din Târgu Mures pentru clasele IX-XII. Elevii din judetul Vaslui care au participat la aceastã prestigioasã manifestare au obtinut rezultate frumoase, dupã cum urmeazã: Maria Bârlãdeanu, elevã în clasa a VII-a, la Colegiul National „Cuza Vodã” Husi (profesor la clasã si la Centrul de Excelentã – Adrian Talasman) – mentiune de onoare; Yannis Stefan – Munteanu (clasa a VIII-a, Colegiul National „Cuza Vodã” Husi, profesor la clasã si la Centrul de Excelentã – Adeluta Baltag) – mentiune de onoare.

„Felicitãri acestor elevi care au reprezentat cu cinste judetul nostru!”

La liceu, elevii vasluieni care au participat la Olimpiada Nationalã de Matematicã au obtinut urmãtoarele rezultate: Mihnea Ionut Pascaru (clasa a IX-a, Liceul Teoretic „Mihail Kogãlniceanu” Vaslui, profesor la clasã si la Centrul de Excelentã – Gheorghe Flueras): medalie de argint; Mihnea Sandu (clasa a IX-a, Liceul Teoretic „Mihail Kogãlniceanu” Vaslui, profesor la clasã si la Centrul de Excelentã -Gheorghe Flueras): medalie de bronz; Tudor George Safir (clasa a X-a, Liceul Teoretic „Mihail Kogãlniceanu” Vaslui, profesor la clasã -Sergiu Romascu): mentiune de onoare; Dimitrie Octavian Radu (clasa a XII-a, Liceul Teoretic „Mihail Kogãlniceanu” Vaslui, profesor la clasã – Sergiu Romascu): medalie de bronz; Matei Porumboiu (clasa a XII-a, Liceul Teoretic „Mihail Kogãlniceanu” Vaslui, profesor la clasã – Sergiu Romascu): medalie de bronz; Stefan Chiper (clasa a XII-a, Liceul Teoretic „Mihail Kogãlniceanu” Vaslui, profesor la clasã – Sergiu Romascu): mentiune de onoare. „Felicitãri acestor elevi care au reprezentat cu cinste judetul nostru! Mult succes colegilor lor mai mici, din clasele V-VI, care vor simti aceleasi emotii, în perioada 9-12 mai, când se va desfãsura la Vaslui etapa nationalã a olimpiadei pentru clasele V-VI”, a transmis inspectorul scolar de matematicã, prof. Viorel Mungiu.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

9 COMENTARII

 1. Felicitări Mariei Bîrlădeanu. Un copil deosebit , iar rezultatele demonstrează acest lucru. Trei ani de zile de muncă, chiar si fara vacanțe, ai muncit si rezultatele se vad. Succes pe mai departe si noi ceilalti care te cunoastem, avem speranță nu ne vei dezamăgi. Felicitări tie, felicitări părinților și felicitări profesorilor indrumatori

 2. Șase distinctii pentru LMK, iar liceul nu scrie un rand despre reusita acestui liceu la Olimpiana Nationala de Matematică. Sa va fiu rusine!

  Promovati pe Facebook-ul liceului numai elevii lui Mita si atat, parca pagina oficiala a liceului ar fi pe persoana fizica! Aveti un film de prezentare din 1900 toamna pe site, despre olimpicii care invata in prezent acolo, pauza. Halal respect!

  Sa-ti fie rusine, directore Ignat!! Sa nu mai indraznesti vreodata sa rostesti cuvantul olimpic! Nu ai gram de respect față de ei. Anul trecut nu ai fost in strare sa le dai macar o diploma scoasa la imprimanta. Te-ai facut ca ploua!

  Uitati-va la LER. Toti olimpicii sunt evidentiati pe pagina liceului. Este o minima forma de respect pentru acesti copii, care sacrifica timp si adolescenta, aducand faima scolilor, dar si judetului.

  Rusine, LMK!

  Cinste voua, baieti, si celor doi bravi profesori-Romascu si Flueras!

 3. :)) si premiile le-au fost acordate de catre jan ciupilan cel mai mare analfabet in viata , cel care a terminat o facultate de ” pularie” in 7 ani cu porcii lui margareta plocoane prin portbagaje si cu celalat ” învățat ” al plaiului mioritic „care a luat BAC -ul la 30 de ani . Cu siguranta ei neputand pronunta cuvantul OLIMPIADA dar sa mai si participe! Felicitari urbe cretina, felicitari neam de cocalari!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.