spot_img
spot_imgspot_img
15.6 C
Vaslui
21-mai-2024

O mină marină a fost descoperită în Delta Dunării. Armata a trimis scafandri în zonă ca să o distrugă

- Advertisement -

O mină marină a fost descoperită de polițiștii de Frontieră pe brațul Chilia. Ei au alertat reprezentanții Ministerului Apărării Naționale, iar Armata a trimis scafandri specializați în astfel de misiuni pentru a o distruge.

Echipajul pirotehnic al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Delta acţionează luni, pe braţul Chilia al Dunării, după ce la kilometrul 113, în apropiere de satul Pătlăgeanca, a fost identificat un obiect metalic sferic ce ar semăna cu o mină marină. Potrivit ISU Delta, prezenţa obiectului a fost semnalată dimineaţa, în jurul orei 9,00, în dreptul km fluvial 113-114, iar ulterior a fost activată echipa pirotehnică a instituţiei şi au fost informate instituţiile statului care pot interveni pentru prevenirea unui eveniment deosebit.

„În acest moment, echipajul pirotehnic a identificat obiectul în dreptul km fluvial 113-114, iar împreună cu un echipaj al Poliţiei de Frontieră asigură măsuri de monitorizare şi prevenire a unor evenimente până la ajungerea unei echipei de scafandri pirotehnicieni din cadrul Ministerului Apărării Naţionale care urmează să identifice obiectul şi să stabilească dacă este vorba de o mină marină istorică ori un altfel de obiect”, a menţionat ISU Delta.

Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/evenimente/o-mina-marina-a-fost-descoperita-in-delta-dunarii-armata-a-trimis-scafandri-in-zona-ca-sa-o-distruga-2750935

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.