0.1 C
Vaslui
01-dec.-2022

O modã stupidã printre proaspetii liceeni a dus la moartea tragicã a lui Gabriel | VIDEO

- Advertisement -

UPDATE! Deși e vacanță, colegii și prietenii lui Gabriel s-au reunit astăzi în fața Liceului „Mihail Kogălniceanu”, pentru a-i aduce un omagiu. Aceștia au venit îmbrăcați în negru și s-au arătat profund îndurerați de moarte colegului lor.

TRAGEDIE…Un adolescent eminent la învãtãturã, în vârstã de 15 ani a murit, miercuri seara, dupã ce s-a înecat într-una din bãltile bazei de agrement “Clubul Pescarilor” din Zona Industrialã. Gabriel U. iesise cu mai multi prieteni sã sãrbãtoreascã intrarea la liceu, fiind admis la una dintre cele mai bune clase de la “Mihail Kogãlniceanu” (Matematicã-Informaticã). Din câte se pare, acestia consumaserã bãuturi alcoolice înainte de a intra în apã, dar martorii spun ca Gabriel gustase doar un pic dintr-un pahar de bere. Dupã ce i-au gãsit slapii si telefonul pe malul bãltii, amicii lui au crezut cã le face o farsã si au început sã îl caute. Abia dupã câteva minute, acestia au anuntat administratia bazei de agrement, care a sunat la 112. La fata locului s-au deplasat mai multe echipaje de pompieri, care l-au cãutat mai bine de douã ore pe bãiat. Adolescentul a fost gãsit în jurul orei 20:30, pe fundul bãltii, înfipt în mâl. Prietenii lui au spus cã Gabriel nu stia sã înoate si cu toate astea s-a bãgat unde era apa mai mare. În timpul cãutãrilor tatãl lui Gabriel se ruga în genunchi pentru o minune.

Momente tragice, asearã, la Clubul Pescarilor din Zona Industrialã, dupã ce un adolescent în vârstã de 15 ani s-a înecat într-una din bãltile bazei de agrement. Bãiatul venise cu mai multi prieteni sã sãrbãtoreascã intrarea la liceu. Acestia au adus cu ei cantitãti impresionante de bãuturi alcoolice, daca e sa ne raportam la varstele fragede pe care le au. Gabriel gustase doar un pic de bere, acesta nefiind deloc consumator de bauturi alcoolice. Probabil a facut-o la indemnul colegilor. Cu totii, erau în jur de 30 de copii. La un moment dat, doi dintre ei s-au bãgat în apã si au traversat balta de-a lungul. Gabriel U. i-a urmat, cu toate cã nu stia sã înoate. Potrivit unor surse în balta respectivã se coboarã pe niste scãri din beton, apoi urmeazã un mal abrupt de aproximativ trei metri. Dupã ce a terminat de coborât scãrile, bãiatul s-a dus la fund si nu a mai iesit. Initial, cei doi prieteni ai sãi care abia iesiserã din apã au crezut cã Gabriel le face o farsã, ascunzându-se în tufisurile din apropiere. Abia dupã ce l-au cãutat si nu l-au gãsit, acestia au dat alarma. La fata locului au sosit mai multe echipaje de pompieri, care au drenat balta de-a lungul si de-a latul. Acestea au scotocit zona, chiar au si scos cinci grãtare aflate pe fundul apei. Abia într-un final, dupã aproape douã ore de cãutãri, trupul neînsufletit al adolescentului a fost descoperit de pompieri. Bãiatul era înfipt în mâlul de pe fundul lacului, la aproximativ doi metri distantã de mal.

În genunchi, tatãl lui Gabriel se ruga pentru o minune

Toatã desfãsurarea de forte s-a petrecut sub privirile neputincioase ale tatãlui. Acesta a asteptat în genunchi sfârsitul operatiunii de cãutare, în speranta cã fiul lui va fi totusi gãsit în viatã. Impresionati de drama familiei au fost si pompierii care au participat la actiune. Unii dintre ei au vãrsat lacrimi dupã ce au vãzut durerea prin care trece tatãl adolescentului. Acesta era desfigurat de durere si astepta o minune, dar care nu a mai venit. Rând pe rând pãrintii copiilor veniti sã petreacã la Clubul Pescarilor au ajuns într-un suflet în Zona Industrialã. Si-au recuperat copiii si au plecat acasã, lãsându-l pe tatãl lui Gabriel în ghearele disperãrii, nealinându-i în nici un fel suferinta. Când a fost descoperit liceeanul, mai rãmaseserã doar trei copii, strânsi de mânã cu speranta cã Gabriel s-a ascuns. Pãrãsit de toti, tatãl copilului înecat a înnebunit când pompierii i-au scos trupul din apã al fiului sãu.

Copiii care dezvãluie consumul de alcool, eliminati din cercul de prieteni

De câtiva ani, Clubul Pescarilor a devenit cel mai atractiv punct de distractie, pe timp de varã, pentru majoritatea adolescentilor din oras. Acestia gãsesc aici locul potrivit pentru a-si face de cap: consumã alcool si fumeazã. E o modã, iar pãrintii care vor sã-i însoteascã nu sunt primiti, fiindcã ceilalti au grijã sã ascundã de ei data si ora evenimentului. Ulterior, copiii care îsi cer voie sã meargã la petrecere, sunt imediat eliminati din cercurile de prieteni de pe Facebook, ca sã nu mai aibã acces la nicio informatie de pe grup. Un astfel de episod s-a consumat si ieri în Zona Industrialã. Mai multe grupuri de absolventi de clasa a VIII-a au decis sã sãrbãtoreascã intrarea la Liceul M. Kogãlniceanu. Erau de la diverse scoli din oras. Gabriel învatase la Gimnaziu, tot la LMK, iar la examen a luat o notã foarte bunã, aprope de nota 9.00. Pãrintii erau în culmea extazului când copilul a intrat la clasa doritã, la Matematicã-informaticã, dar iatã cã acest incident tragic a sters cu buretele toatã munca unui adolescent de exceptie.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.