spot_imgspot_img
13.2 C
Vaslui
26-feb.-2024

O nevãstuicã a poftit la penisul unui tânãr din Gherghesti (foto, video)

- Advertisement -

GHINIONISTUL…Zi nefastã pentru Ionut Romanet din satul Soci, comuna Gherghesti. Dupã o zi de muncã, obosit, când se întorcea acasã, l-au tãiat nevoile. S-a apropiat de un tufis si în loc sã se usureze a dat nas în nas cu cel mai mic carnivor din România. O nevãstuicã. Frumoasã, delicatã, irezistibilã, mortalã si necrutãtoare, aceasta s-a repezit direct la penisul sãu. Însetatã de sânge, mica jivinã si-a înfipt caninii în bãrbãtia tânãrului, fãcându-l sã urle de durere. Cu ultimele puteri si-a sunat tatãl care a venit imediat. Declaratia tânãrului de 17 ani este socantã. În loc sã i se împlineascã sorocul, acesta s-a întâlnit cu ghinionul vietii sale. “Veneam de la muncã. Pe jos era întuneric. M-am dus afarã pentru mine si m-a muscat ceva de penis. Nu stiu ce! Pur si simplu m-a muscat direct! Habar n-am ce era” a spus acesta rusinat. În credinta popularã acest lucru e vãzut ca un semn rãu, mai ales dacã un tânãr se întâlneste cu o nevãstuicã. Se spune cã i se furã norocul si cã în sat va urma un mãcel între voinici pentru o fatã.

Reactia tatãlui a fost fermã, dar ambulanta s-a lãsat asteptatã

Tatãl bãiatului este revoltat. Nu i-a ajuns numai necazul bãiatului sãu, s-a luptat si cu indiferenta celor de la Ambulantã. Când si-a vãzut bãiatul plin de sânge pe pantaloni a înnebunit. A sunat imediat la ambulantã, iar aceasta a ajuns dupã sase ore. Incidentul s-a petrecut pe la ora 18,00, iar ei au sunat la 112, pe la 18.30. De abia pe la orele 1.00 noaptea a ajuns si ambulantã, dupã ce acestia au stat în frig, în fata Primãriei, mai multe ore. “Am sunat la ambulantã imediat, dar n-a venit decât dupã câteva ore. Am coborât la Primãrie, cã asa ni s-a zis la telefon, si am stat acolo ore în sir” a spus tatãl lui Ionut. Si un prieten de-al acestuia a confirmat. Bãiatul ne-a povestit conversatia avutã la telefon cu dispecera, dupã ce în prealabil au mai sunat de câteva ori, disperati cã masina nu mai ajungea în comunã: “Pãi doamnã, dar noi am coborât (n.r. au ajuns la Primãrie, de la locuiinta lor). Însã afarã e rece. Si cu problema lui?! La ce are el, de la frig sã nu se agraveze situatia”.

“Am stat muscat de penis sapte ore pânã a venit ambulanta si alte patru ore la garã, pânã m-a vãzut o doctoritã”

Calvarul lui Ionut nu s-a terminat, odatã ajuns la Urgente. Dupã ce a fost examinat a fost dirijat cãtre spitalul de boli infectioase. A fost dus tot cu ambulanta. I s-a spus cã nu este nimic grav si sã vinã la ora 8.00 dimineatã sã-l vadã o doctoritã. S-au conformat. Pentru cã nu aveau unde sã înnopteze, au stat în garã pânã dimineatã, când au fãcut cale întoarsã la spital, sperând cã mãcar i se va face injectie tânãrului muscat. Dar nimic. “Am stat muscat de penis sase ore pânã a venit ambulanta si alte patru ore la garã pânã m-a vãzut o doctoritã de la Infectioase” este declaratia incredibilã a tânãrului. În tot acest timp bãiatul avea dureri. Dimineatã, tatãl iar a avut un soc. Medicul Aurelia Stoian i-a dat copilului o retetã si l-a trimis acasã. “Domnule nu stiu ce sã mai cred. Doctorita mi-a zis cã dacã avem act de identitate, rãmânea copilul internat. Mi-a zis cã îl tinem un pic si apoi îi dã drumul. Si de unde! I-a dat drumul devinitiv acasã. Cu penisul, Doamne fereste, nu te joci. E foarte periculos. Putea sã moarã acasã. Pãi da!?” a spus tatãl care crede cã oamenii sãraci nu au nicio sansã sã fie tratati cu respect la spital. A plãtit reteta din banii sãi si a plecat acasã sã-si doftoriceascã copilul cum se pricepe mai bine, cu amoxicilinã, apã oxigenatã si câteva fese. Vor reveni totusi la spital cu speranta cã i se va face totusi un vaccin antirabic.

Ionut savea penisul umflat, dar se dãdea viteaz cã nu-l durea!

Ionut nu a realizat cã a trecut printr-un moment de cumpãnã. Chiar a zis cã l-a durut doar când a fost muscat, dar dupã aia nu a mai avut dureri mari, însã tatãl a a avut o explicatie usor mai pedagogicã: “El nu simtea nimic, atunci. Si de fricã! S-o vãzut cu sânge. Curgea pe el. Si acum are pantalonii murdari. Poate c-a bãut si un pãhãrel de vin si nu si-a mai dat seama. Cã asa se obisnuieste pe la noi când mergi cu ziua la muncã. Dar la urmã îl durea si-l supãra. Se umflase. Era umflat rãu de tot!” a mai spus tatãl bãiatului

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.