10.3 C
Vaslui
20-mart.-2023

O nouă acţiune de protest, la Iaşi, pentru preţurile la combustibil. „Se va circula cu 20 km/h“

- Advertisement -

Continuă protestele şoferilor români, nemulţumiţi de preţurile la combustibil. După acţiunile din benzinării, aceştia trec la marşuri auto.

Şoferii români organizează noi acţiuni de protest, fiind nemulţumiţi de creşterea preţurilor la combustibil. O astfel de acţiune este programată miercuri, 29 iunie, la Iaşi, unde ieşenii sunt invitaţi în parcarea Gării, de unde se va pleca în coloană, circulându-se cu viteze care să nu depăşească 20-25 km/h, după cum anunţă organizatorii.

„Vă notific prin prezenta organizarea unei adunări publice, dinamică, sub formă de marş auto, având ca obiectiv manifestarea nemulţumirii faţă de slaba reacţie a guvernanţilor referitoare la creşterile de preţuri la combustibil şi energie. Se vor folosi mijloace de sonorizare (megafoane, boxe, claxoane). Estimăm un număr de 300 de autoturisme”, se arată într-o adresă trimisă de organizatori către Primăria Iaşi.

Traseul anunţat de organizatori porneşte din faţa Gării Iaşi, ajunge până în cartierul Tătăraşi, prin centrul oraşului, via Bulevardul Independenţei şi în jurul Palatului Culturii.

Citeste mai mult: adev.ro/re89ph

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.