O nouă ceartă pe măști în Parlament. Deputatul PSD Daniel Ghiță a acuzat „dictatura USR PLUS”

Nu doar la Comisia Juridică au existat astăzi dispute. Și la Camera Deputaților s-au încins spiritele, mărul discordiei reprezentându-l tot portul măștii. Dacă Diana Șoșoacă nu a fost primită în Comisie din cauza măștii pe care o avea, deputații din plenul Camerei care nu purtau corespunzător masca au fost rugați să părăsească sala. Asta după ce Cristina Prună, președintele ședinței, le-a atras atenția în repetate rânduri. Vizați au fost deputații PSD Dumitru Coarnă și Daniel Ghiță, dar și un deputat AUR, Florin Pușcașu. Nu este, însă, prima dată când aceștia sunt surprinși fără mască în Parlament, deși purtarea acesteia este obligatorie.

Cristina Prună, deputat USR PLUS: „Mă văd nevoită să atrag atenția domnilor deputați Lucian Florin Puşcaşu, Daniel Ghiță și Dumitru Coarnă să poarte masca corespunzător. V-am spus-o și data trecută și v-am rugat insistent ca în plenul Camerei să avem un comportament demn și cu respect față de ceilalți colegi. Aş vrea să vă conformaţi, dacă nu, să părăsiţi sala de plen.” 

Dumitru Coarnă, deputat PSD: „Eu am această adeverinţă medicală, am toate documentele medicale necesare. O port de multe ori din respect, dar în momentul în care mă sufoc la propriu trebuie să iau aer că altfel nu mai pot să rămân în sală. Este lege în sensul ăsta.”

Daniel Ghiță, deputat PSD: „Nu mai daţi exemple numai de la PSD. Domnul Bulai data trecută nu a purtat mască. Eu am certificat medico-legal, adică adeverinţă medicală.”

Cristina Prună: „Vă rog să depuneți la biroul permanent.”

Daniel Ghiță: „Vă rog frumos să recitiți legea, apoi să veniţi aici să ne ţineţi lecţii de morală. Dictatura USR PLUS!” ..https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/video-o-noua-cearta-pe-masti-in-parlament-deputatul-psd-daniel-ghita-a-acuzat-dictatura-usr-plus-1494111
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ