10.8 C
Vaslui
01-apr.-2023

O nouă comedie românească a intrat direct pe locul 1 pe Netflix. Șerban Pavlu e protagonist

- Advertisement -

După „Teambuilding“ și „Mirciulică“, încă o producție autohtonă este difuzată de platforma de streaming și este deja locul 1 la filme, în România.

Filmul „Nunți, botezuri și înmormântări“ este o comedie pentru marele public, dar, totodată, o producție care nu face rabat de la calitate și bun gust. Pelicula are o distribuție impresionantă: Șerban Pavlu, Gheorghe Ifrim, Anca Sigartău, Ilona Brezoianu, Dan Rădulescu.

Cum e să-ncerci să câștigi un milion de euro și să te alegi cu un milion de belelele? Nu-ți rămâne decât să începi să plătești polițe la ocazii festive: nunți, botezuri, înmormântări.

Șerban Pavlu, care a jucat și în  „Teambuilding“, este interpretul personajului principal, Cosmin, un bărbat care, în plină bulă imobiliară, vrea să vândă un teren cu un milion de euro, dar primește numai… probleme.

Lungmetrajul regizat de Alexandru Lustig este o coproducție Imagine8 Stories, Fundația Teatru Contemporan și Movie Production Entertainment…https://adevarul.ro/showbiz/film/o-noua-comedie-romaneasca-a-intrat-direct-pe-locul-2237447.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.