spot_imgspot_img
spot_img
2 C
Vaslui
09-dec.-2023

O nouă controversă la CM Qatar 2022. O fostă campioană europeană amenință că se retrage din FIFA

- Advertisement -

Federația daneză de fotbal a anunțat că nu va susține realegerea lui Gianni Infantino în funcția de președinte al FIFA, după ce forul de conducere al fotbalului mondial a amenințat echipele care poartă banderola „OneLove” cu cel puțin un cartonaș galben.

Danezii nu mai vor să-l susțină pe Gianni Infantino la președinția FIFA, în martie 2023. Președintele federației daneze de fotbal, Jesper Moller, a lăsat de asemenea să se înțeleagă că ar putea renunța la statutul de membru FIFA, potrivit AP.

„M-am gândit din nou la asta”, a declarat Moller pentru presa daneză din Qatar. „Îmi imaginez că ar putea exista provocări dacă Danemarca optează să se retragă de una singură. Dar haideți să vedem dacă nu putem avea un dialog.”

Nu e o decizie pe care o luăm acum, suntem clari de multă vreme asupra acestui aspect. Din luna august discutăm cu colegii din nordul Europei. Trebuie să evaluăm ce s-a întâmplat și să facem o strategie comună„, a declarat Jesper Moller, președintele federației daneze, potrivit sursei citate…https://adevarul.ro/sport/o-noua-controversa-la-cm-qatar-2022-o-fosta-2222586.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.