O nouă creșă în Vaslui, cu peste 70 de locuri

CONSTRUCȚIE… Așa va arăta clădirea noii creșe, care va avea 72 de locuri pentru copii, investiția ridicându-se la 7.019.816,11 lei.

Dezvoltare…Vasluienii își vor putea trimite copiii la o nouă creșă, începând cu toamna anului viitor. Astfel, construcția noii clădiri este realizabilă prin proiectul „Extinderea infrastructurii pentru educație antepreșcolară din municipiul VASLUI – construcția și dotarea unei creșe noi în municipiul VASLUI”, proiect finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020, cu o valoare totală de 7.019.816,11 lei. Creșa va avea program prelungit și va putea găzdui cel mult 72 de antepreșcolari, cu un regim adaptat standardelor actuale de sănătate publică, siguranță la incendiu, siguranță în exploatare.

De câteva zile a început proiectul de execuție al obiectivului din proiectul „Extinderea infrastructurii pentru educație antepreșcolară din municipiul Vaslui – construcția și dotarea unei creșe noi în municipiul Vaslui”, proiect finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020, cu o valoare totală de 7.019.816,11 lei. Astfel, vasluienii care doresc să-și trimită copiii la o creșă cu program prelungit vor avea o nouă opțiune, începând cu toamna anului viitor. Creșa va avea o capacitate de cel mult 72 de antepreșcolari, cu un regim adaptat standardelor actuale de sănătate publică, siguranță la incendiu, siguranță în exploatare. Clădirea va fi situată pe strada Dimitrie Bolintineanu. Primarul Vasile Pavel a urat succes întregii echipe care se ocupă de proiect și speră că inaugurarea creșei va fi un motiv de bucurie pentru întreaga comunitate: “Cu convingerea că acest obiectiv de interes maxim pentru comunitate va fi finalizat în termenul propus și cu respectarea tuturor standardelor de calitate asumate, urez succes constructorului și echipei de management de proiect. Deschiderea acestei creșe în anul viitor va fi un motiv de bucurie pentru zeci de părinți din municipiul nostru, ca și pentru noi, autoritatea publică locală”, a declarat primarul Vasile Pavăl.
3 COMENTARII

  1. Foarte buna initiativa, dar ce știe sa facă șeful cantinei sociale Bogdan Ionuț Cristea, făcut între timp și director la CSM Vaslui? Vad ca este manager de proiect. Păi el nu a fost în stare sa învețe pentru examenul de director CSM, acum Vasile l-a premiat? Manager de proiect? Totuși, de la barabule la director direcție sport și acum la …manager proiect e cale lungă. Să-și demonstreze dibăcia intr-un examen. Paval preferă incompetenții, gen Costan, in detrimentul unor ingineri tineri. Pavele, te vor ajunge blestemele tinerilor pe care i-ai mazilit.

LĂSAȚI UN MESAJ