spot_imgspot_img
11 C
Vaslui
04-mart.-2024

UPDATE: Tânăr de 20 de ani reținut în cazul omorului de la Albești (FOTO)

- Advertisement -

UPDATE 2: Procurorii au emis mandat de reținere pe numele unui tânăr de 20 de ani din Albești, considerat principalul vinovat în cazul omorului comis ieri. Acesta este cercetat pentru lovituri cauzatoare de moarte și urmează să fie prezentat în fața unui judecător de drepturi și libertăți.

UPDATE 1: În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au reușit să dea de urma suspecților. Au fost reținute trei persoane. Acestea urmează să fie audiate de către către procurorii criminaliști. Dacă se va dovedi ca sunt implicați în comiterea crimei, vor ajunge și în fața unui judecător de drepturi și libertăți.

ȘTIRE INIȚIALĂ: O nouă crimă zguduie comunitatea din Albești

UCIS… Crima înfiorătoare a avut loc în urmă cu puțin timp, pe terasa unui magazin situat la intrarea în localitatea Albești, comuna Albești. Martorii au povestit că victima a fost atacată de câțiva indivizi care s-au dat jos dintr-o dubă de culoare albă, l-au lovit pe bărbat și apoi au fugit de la fața locului. “Erau patru într-o dubă de culoare albă. Au oprit aici, în față și l-au luat pe Cătălin la bătaie, cu picioarele. L-au lovit mai mult în piept, după ce a căzut la pământ. Apoi s-au urcat în mașină și au plecat către Corni (satul vecin – n.r.)”, au povestit martorii. La fața locului a fost solicitată prezența unei ambulanțe, dar medicii nu au putut decât să constate decesul. Cazul a fost preluat de polițiști și procurorii criminaliști, care fac cercetări pentru a stabili, cu exactitate, cum s-au petrecut faptele și cine sunt autorii sau autorul teribilei crime.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.