22 C
Vaslui
02-iul.-2022

O nouă criptomonedă românească intră pe piața virtuală. Un tânăr de 19 ani, în spatele tehnologiei inovatoare

FutureCoin, o criptomonedă bazată pe o tehnologie cu o viteză medie de 194 de ori mai rapidă în raport cu celalalte tehnologii blockchain, se lansează pe piața globală la începutul lunii decembrie. Proiectele care susțin FutureCoin dețin deja o capitalizare totală în valoare de 4 milioane de dolari, numai luna aceasta echipa reușind să obțină aproximativ 3 milioane de dolari prin achiziții ale monedei, din care 600.000 de dolari reprezintă investiția a doi investitori privați din Dubai și Elveția.

O nouă criptomonedă românească intră pe piața virtuală. Un tânăr de 19 ani în spatele tehnologiei inovatoare

FutureCoin își propune să creeze o punte între piața financiară tradițională și piața criptomonedelor. Tehnologia TradeLink, din spatele FutureCoin, are la bază un nou sistem de validare, POT (Proof of Trade), care presupune minarea automată în timpul tranzacției și anonimizarea fiecărui schimb comercial, astfel încât să ofere protecție completă împotriva atacurilor cibernetice. Aflată în faza de dezvoltare, noua tehnologie va fi lansată în decursul anului 2023.

Fondatorul FutureCoin, Cristian Filip, în vârstă de 19, își propune ca prin noua tehnologie să revoluționeze piața monedelor virtuale și să rezolve câteva dintre problemele existente în sistemul blockchain actual, precum: implicarea terților în tranzacțiile cu criptomonede, expunerea la atacuri cibernetice, performanța scăzută în infrastructura blockchain actuală și, mai ales, lipsa interoperabilitatății între diferite soluții blockchain și servicii externe.

Criptomoneda va fi susținută de rezultatele reale a 12 proiecte tehnologice inovatoare în domeniul financiar, a căror valoare estimată ajunge la 4 trilioane de dolari până în 2030, și pe care FutureCoin își propune să le lanseze la nivel global. Patru dintre aceste proiecte vor fi deja lansate anticipat în decursul acestei luni, față de termenul din 2022 stabilit inițial. …https://www.capital.ro/o-noua-criptomoneda-romaneasca-intra-pe-piata-virtuala-un-tanar-de-19-ani-in-spatele-tehnologiei-inovatoare.html

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here