spot_imgspot_img
14.8 C
Vaslui
13-apr.-2024

O nouă farmacie din lanțul “Sfântul Spiridon” și-a deschis larg porțile, la Vaslui, pe strada Traian (FOTO)

- Advertisement -

NOU… Proaspăt deschisă în Vaslui, Farmacia «Sfântul Spiridon», de pe strada Traian vis-a-vis de Clinica Recumed din Crucea Gării își dorește să fie  locul de unde vasluienii își iau plusul de sănătatea. Este cea de–a doua farmacie din lanțul “Sfântul Spiridon”, după ce prima și-a deschis porțile anul trecut, în Zona Gării. Astfel, pe rafturile farmaciei vasluienii nu vor găsi doar medicamente obișnuite, ci și o gamă variată de suplimente alimentare, remedii naturiste, soluții pentru diverse afecțiuni și sănătate generală. În plus, farmacia mai pune la dispoziția celor interesați și o gamă variată de dispozitive medicale.

Dar nu acestea sunt atuurile care pot transforma farmacia Sf. Spiridon într-un reper din Vaslui, ci calitatea  serviciile farmaceutice, adică modul în care farmaciștii tratează și îi sfătuiesc pe cei care le trec pragul. Personalul farmaciei este condus de dirigintele Ana Maria, care și-a instruit colegii, că un zâmbet face mai mult decât orice medicament din lume. Mereu binevoitori și  dispuși să ofere nu doar medicamente ci și un sfat celor care le trec pragul, farmaciștii fac din farmacia Sf Spiridon, acel reper pe care mereu îl caută oamenii. “Farmaciile Sf. Spiridon poartă numele ierarhului Sfântul Spiridon, sfântul care pleacă din raclă pe jos să-i ajute pe oameni de fiecare dată când este chemat. Asta ne dorim și noi. Să venim în întâmpinarea vasluienilor nu doar cu medicamente sau suplimente alimentare, ci și cu un sfat sau o vorbă bună. Locația noastră este pe strada Traian, vis-a-vis de Clinica Recumed cu care colaborăm foarte bine, ținând cont de faptul că oferim celor care au nevoi și dispozitive medicale. În plus, credința în Dumnezeu ne determină să fim mai buni și apropiați de semenii noștri. De aceea, de două zile, oferim consultații gratuite celor interesați: verificăm tensiunea arterială sau pulsul și, dacă e nevoie, putem face recomandări”, spune Ana Maria, dirigintele farmaciei Sfântul Spiridon de pe strada Traian. În plus, aceasta mai spune că acum simte că face parte dintr-o familie și că aici are credința că face ceva util și pentru comunitate. “Am venit în familia Sfântul Spiridon după ce am plecat dintr-un lanț mare de farmacii și am găsit aici o adevărată familie, cu oameni cu credință în Dumnezeu. În plus, am avut libertatea de a-mi selecta oamenii cu care vreau să lucrez aici, astfel că am reușit să adun o echipă de profesioniști ce poate oferi sfaturi utile și personalizate clienților noștri. De aceea ne dorim să devenim un punct de referință în furnizarea serviciilor medicale și farmaceutice din Vaslui”, a mai spus Ana Maria.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

8 COMENTARII

    • Corect , da o fabrica, da locuri de munca bine plătite ceva sa producem sa aducem plus valoare economiei sa dezvoltăm zona asta ,polul sărăciei

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.