O nouă înregistrare-BOMBĂ cu celebrul procuror Negulescu: “Daună totală. Ori mă duc eu și mor, ori moare el. Îl BEEEP în gură”

VIDEO/AUDIO

Fostul premier Victor Ponta a dezvăluit în direct la România TV cum erau influenţaţi martorii de celebrul procuror Negulescu în dosarul Ponta-Blair. Înregistrarea ste una dintr cele mai dure apărute în spaţiul public cu procurorul de la unitatea de elită a DNA, din Ploieşti.

Liderul Pro România, Victor Ponta, îi solicită ministrului Justiției, Cătălin Predoiu, să acționeze împotriva procurorilor Onea și ”Portocală”, aceștia fiind procurorii care au produs o mare nemulțumire publică, după ce au apărut înregistrările controversate. “Domnule Ministru al Justitiei Catalin Predoiu ! Este un moment important in viata societatii noastre ! Aveti sansa sa faceti dreptate miilor de magistrati onesti si muncitori , “patati” de comportamentul catorva “uscaturi” / aveti sansa sa faceti dreptate acelor romani abuzati si hartuiti de cativa interlopi mascati in haine oficiale / aveti sansa sa redati oamenilor increderea in autoritate! Nu o ratati!

Opinia publica internationala urmareste in aceste zile gravele tensiuni si violente provocate de faptele oribile si inacceptabile comise de cativa politisti / imaginea si increderea in milioane de politisti cinstiti si curajosi este afectata pe nedrept / respectul cetatenilor fata de lege si de autoritati este pus in pericol de cateva “uscaturi” care murdaresc intreaga padure! Doar sanctionarea exemplara a celor vinovati va restabili ordinea si increderea ca asemenea fapte nu se vor mai repeta! ….https://www.romaniatv.net/live/victor-ponta-apel-pe-facebook-pentru-ministrul-justitiei-si-o-inrgistrare-procuror-negulescu_524114.html
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ