spot_img
spot_imgspot_img
24.9 C
Vaslui
25-mai-2024

O nouă înregistrare video arată că românca ucisă în Italia ar fi putut fi salvată VEZI VIDEO

- Advertisement -

Probă-cheie în dosarul morţii româncei Maricica Hăhăianu, decedată în spital la o săptămînă după ce a fost agresată de un tânăr într-o staţie de metrou de la Periferia Romei. O nouă înregistrare scoate la iveală faptul că agonia femeii a durat 17 minute, timp în care ea a cerut ajutor. Nimeni nu a sărit însă în ajutorul femeii.

Avocatul lui Alessio Burtone, tânărul care a agresat-o pe româncă, a prezentat imagini surprinse de un amator cu telefonul mobil din alt unghi, imediat după incidentul din 8 octombrie.

Imaginile, pe care avocatul vrea să le folosească drept probă în apărarea clientului său, arată cum victima se putea mişca şi părea că vorbeşte cu cei care o priveau fără să intervină. Versiunea oficială este că Maricica a murit în urma loviturii de pumn primite de la Burtone, lovitură care i-ar fi cauzat o comă ireversibilă.

Acelaşi film demonstrează, însă, că agonia femeii a durat 17 minute, timp în care ea a cerut ajutor fără ca cineva să i-l acorde. Mai precis, aşa cum titrează presa italiană, românca ar fi putut fi salvată.

realitatea.net

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.