spot_imgspot_img
3.5 C
Vaslui
21-feb.-2024

O nouă înșelăciune face ravagii: șarlatanii au acționat chiar lângă sediul Poliției Vaslui

- Advertisement -
ÎNȘELĂTORIE… Vasluienii au fost abordați de un grup de romi cu accent unguresc, cu scopul de a le oferi, cu titlu “gratuit”, oale de gătit de calitate superioară.

MARE ATENȚIE… Mai mulți vasluieni de vârsta a doua și a treia au semnalat faptul că, în ultimele zile , au fost abordați de un grup de romi cu accent unguresc, cu scopul de a le oferi, cu titlu “gratuit”, oale de gătit de calitate superioară. După ce le captează atenția cu astfel de oferte, șarlatanii scot din portabajul mașinii seturi de cuțite pe care încearcă să le vândă la pachet cu oalele, cu sume cuprinse între 1.000 și 1.500 de lei.

Pentru a nu scăpa “cadoul” din mână, un vasluian de vârsta a treia, mai credul, a mers la bancomat, de unde a scos banii pentru a plăti cuțitele, însă a fost oprit la timp de un vecin, care i-a spus că oalele și cuțitele valorează de 10 ori mai puțin. Iată ce ne-a declarat vecinul celui care era cât pe ce să fie țepuit. “Mi-a zis că a fost abordat de către niște indivizi de etnie romă, care vorbeau cu accent unguresc. Aceștia i-au prezentat niște oale de gătit și i-au spus că e fericitul câștigător al acestui cadou. Au reușit să-l convingă, apoi l-au dus la mașina lor, unde din portbagaj au scos un set de cuțite “de calitate” pe care au vrut să i-l vândă cu 1.500 de lei. Toată discuția a avut loc lângă biserica din centru, la câțiva pași de Inspectoratul de Poliție. Vecinul s-a dus la bancomat, însoțit de una dintre acele persoane, a scos banii, iar când să-i dea, s-a întâlnit cu mine, venisem și eu la bancă să scot pensia. I-am zis vecinului că e victima unei escrocherii, că oalele și cuțitele sunt chinezării și nicidecum produse de top, care împreună costă de 10 ori mai puțin decât se pregătea el să le dea acelor șarlatani. L-am convins într-un final și nu le-a mai dat banii. La scurt timp, persoana care-l însoțea s-a făcut nevăzută”, ne-a declarat vecinul vasluianului care era cât pe ce să fie țepuit. Conform unor surse de încredere, șarlatanii au acționat în mai multe zone din oraș, inclusiv în parcările marilor supermarketuri.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

  1. Poliția ce face? Asta este veche…de anul trecut vindeau niste (țigani borati ) cutite în parcare la Dedeman.este veche va asigur.Rog sa poate se si altii care au văzut.Tiganul era insistent.De la 100 de lei a ajuns la 20 de lei…setul pe bune.Nu le luam nici pe gratis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.