2.6 C
Vaslui
31-ian.-2023

O nouă secție sportivă la CSM Vaslui

- Advertisement -

VESTE BUNĂ… Clubul Sportiv Municipal (CSM) Vaslui își diversifică activitatea și deschide o nouă secție sportivă: volei feminin! Secția de volei va avea o strânsă colaborare cu Liceul Teoretic “Mihail Kogălniceanu” Vaslui și Colegiul Economic “Anghel Rugină” Vaslui, licee cu rezultate bune în cadrul Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar (ONSȘ).

Începând din acest an, în cadrul CSM Vaslui se va înființa secția de volei feminin (junioare), ramură care se alătură secțiilor de fotbal, handbal, atletism și baschet. „În acest an ne dorim să începem activitatea cu secția de volei feminin, primele acțiuni de selecție urmând să aibă loc în luna martie. Vrem să formăm o echipă tânără, cu eleve de la liceele din Vaslui, iar mai apoi să înscriem echipa într-un campionat regional”, ne-a spus directorul CSM Vaslui, Bogdan Cristea. În prezent, la clubul vasluian sunt active patru secții, handbal (seniori – Liga Națională și Divizia A), fotbal (Liga 4 Vaslui), baschet (campionatele regionale) și atletism (seniori și juniori).

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

  1. Întrebați pe cei de la CSM Vaslui, secția de handbal feminin când o deschid?? Știți foarte bine că avem fete bune la echipele LPS VASLUI. Ar fi păcat să plece la alte echipe din alte județe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.