1.3 C
Vaslui
04-feb.-2023

O nouă șmecherie inventată la Iași: 300 de lei pentru o trotinetă Lime! Cum au scăpat de GPS-ul instalat!

- Advertisement -

Doi tineri au „inventat“ o nouă șmecherie la Iași. Aceștia vând cu 300 de lei trotinete electrice de la compania Lime. Cei doi au reușit să scape de urmărirea GPS distrugând caseta în care se află cipurile.

Mai multe persoane acuză faptul că doi tineri din Iași, Ștefan Casapu și Eduard Hadarag, au reușit să scoată dispozitivul GPS de pe 6 trotinete Lime.

În plus, cei doi tineri și-ar fi anunțat vecinii cu privire la… „stocul” pe care îl au!

O nouă șmecherie la Iași, cu trotinete Lime

Ștefan Casapu și Eduard Hadarag s-au lăudat prin cartier că au la vânzare mai multe trotinete. Inițial găsiseră un client care ar fi fost dispus să plătească 800 de lei pe toate cele șase trotinete. Ștefan Casapu însă, vinde și câte una, cu suma de 300 de lei. Indivizii sunt foarte atenți la persoanele cu care vorbesc despre prada de la compania Lime. Contactat telefonic, Ștefan Casapu a recunoscut că are la vânzare trotinete Lime, nu înainte de a se asigura că persoana cu care vorbește „este de încredere“…https://www.bzi.ro/o-noua-smecherie-inventata-la-iasi-300-de-lei-pentru-o-trotineta-lime-cum-au-scapat-de-gps-ul-instalat-foto-exclusiv-4437456?utm_source=website&utm_medium=deschideri

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.