14.5 C
Vaslui
26-sept.-2021

UPDATE: Părinții fetiței care a încercat să se sinucidă, eroii zilei: au făcut manevrele de resuscitare prin telefon, ghidați de personalul Ambulanței (VIDEO)

UPDATE: Pentru că starea de sănătate a fetiței este, în continuare, gravă medicii Spitalul Județean Vaslui au decis să o transfere cu elicopterul la Spitalul Sf. Maria din Iași.

INSPIRATI… Fetița în vârstă de 13 ani, care a încercat să se sinucidă în această dimineață, a fost salvată în ultimul moment de către cadrele medicale. Un rol determinant l-au avut și părinții micuței, care au observat din timp dispariția ei. Aceștia au început să o caute peste tot, până au găsit-o încercând să-și ia viața. Au dat-o jos din ștreang, apoi au sunat la 112 pentru a solicita sprijinul echipei medicale. Până la sosirea Ambulanței, părinții au fost ghidați prin telefon cum să execute manevrele de resuscitare, luptând practic cu moartea pentru fetița lor. Din fericire, eforturile lor au avut un final fericit, copila răspunzând manevrelor de resuscitare. Micuța a fost preluată și transportată la Spitalul Județean de Urgență Vaslui, unde medicii îi acordă îngrijirile necesare în astfel de cazuri.

Stire initiala:

O nouă tragedie în județul Vaslui: fetiță de 13 ani a încercat să se sinucidă la ferma părinților din Zăpodeni!

UPDATE: Potrivit reprezentanților Serviciului de Ambulanță Județean Vaslui, fetița a răspuns manevrelor de resuscitare, viața fiindu-i salvată în ultimul moment. Copila va fi adusă la Spitalul Județean de Urgență Vaslui pentru a primi îngrijiri medicale specializate.

LUPTA PENTRU VIATA…Caz șocant în comuna Zăpodeni, unde în această dimineață o fată de 13 ani a încercat să-și pună capăt zilelor prin spânzurare. Echipajul medical al SAJ Vaslui s-a deplasat imediat la fața locului cu o ambulanță C2 (cu medic) si o resusciteaza in aceste momente pe micuta. De asemenea, polițiștii au ajuns la locul faptei și au început cercetările pentru a stabili împrejurările în care s-a produs incidentul. Drama este cu atât mai accentuată cu cât în urmă cu doar câteva zile un alt copil, de doar 14 ani a recurs la același gest suicidar, spânzurându-se după o ceartă cu tatăl său. Din primele informații care se cunosc în acest caz, se pare că familia respectivă avea două fete, ambele eleve în municipiul Vaslui. Ele veneau la Zăpodeni doar în week-end. „Părinții fetei au cumpărat sediul fostului CAP Zăpodeni acum câțiva ani, unde și-au înființat o mică fermă, au două fete, iar din câte știu eu, una dintre ele are probleme de sănătate” ne-au declarat persoane din Zăpodeni. Vom reveni cu amănunte.

Ultimele Știri
- Advertisement -spot_img
Ultimele Știri
- Advertisement -spot_img

2 COMENTARII

  1. Pai si ei ce vor? Ce rol are media? Sa te distruga psihic… ca cutare a furat uzina, ca cutare a asfaltat si si-a facut vila.

  2. Nu mai scrieți astfel de știri. Vor deveni normalitate pe masura ce cat mai mulți le vor citi și inerent ii va duce gândul sa recurgă la un asemenea gest. Promovând aceste fapte ii încurajați involuntar!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here