18.2 C
Vaslui
18-sept.-2021

O nouă versiune a Instagram a fost lansată. Cu ce diferă de aplicația originală și unde este deja disponibilă

Facebook a lansat versiunea ”lite” a serviciului său de partajare de fotografii și videoclipuri Instagram în peste 170 de țări din lume. Versiunea este destinată zonelor rurale și comunităților izolate, care nu dispun de acces ultrarapid la internet, conform AFP.

Facebook a lansat o nouă versiune a Instagram. ”Instagram Lite” funcționează și pe rețelele 2G și poate fi descărcată pe dispozitive echipate cu sistemul de operare Androit al Google. La acest moment, aplicația nu este disponibilă în magazinul online al Apple.

Aplicația include principalele caracteristici ale Instagram, permițând editarea și publicarea fotografiilor, adăugarea de reacții sub forma de GIF-uri și stickere sau partajarea înregistrărilor video. Însă, aplicația nu permite utilizarea anumitor funcții, în special cele care sunt mari consumatoare de date, cum ar fi filtrele de realitate augmentată.  Mai mult decât atât, aplicație nu afișează reclame. …https://www.romaniatv.net/facebook-a-lansat-o-noua-versiune-a-instagram-este-disponibila-in-170-de-tari_5339818.html

Ultimele Știri
- Advertisement -spot_img
Ultimele Știri
- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here