spot_img
22.4 C
Vaslui
20-iun.-2024
spot_img

O olandeză cu depresie va fi eutanasiată, pentru că „nu mai poate face față”. Are doar 28 de ani

- Advertisement -

O olandeză de 28 de ani, sănătoasă din punct de vedere fizic, a decis să fie eutanasiată, pentru că – spune ea – nu mai poate lupta cu depresia, autismul și cu tulburarea Borderline.

Zoraya ter Beek, care locuiește într-o localitate mică de lângă granița cu Germania, a luat decizia dificilă de a-și pune capăt vieții în mod legal. În ciuda faptului că are o relație bună cu iubitul ei de 40 de ani, de care este foarte atașată și a dragostei uriașe pe care o are pentru cele două pisici ale sale, Zoraya a fost programată pentru eutanasie la începutul lunii mai, pentru că lupta ei pentru sănătatea mintală a epuizat-o, potrivit The Free Press. Într-un interviu pentru The Free Press, tânăra a mărturisit: „Întotdeauna am spus foarte ferm că dacă situația nu se îmbunătățește, nu mai pot merge în continuare”. Cazul ei arată că în Occident există o tendință de creștere a sinuciderilor asistate din cauza unor probleme grave de sănătate mintală, o abatere de la cazurile tradiționale în care eutanasia era asociată cu bolile terminale.

Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/stiri/externe/mapamond/o-olandeza-cu-depresie-a-cerut-sa-fie-eutanasiata-pentru-ca-nu-mai-poate-face-fata-are-doar-28-de-ani-2777867

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.