spot_imgspot_img
3.5 C
Vaslui
21-feb.-2024

O poveste surprinzătoare: Surori gemene, căsătorite cu gemeni identici. Locuiesc împreună, fiecare are un copil: verii au ADN de frați

- Advertisement -

Familia Salyers are o poveste surprinzătoare, publicată recent de „The Washington Post”. Sunt două surori gemene identice care s-au căsătorit cu doi frați gemeni identici. Fiecare cuplu are câte un copil, născuți la câteva luni diferență. Sunt, deci, verișori, dar împărtășesc același bagaj genetic ca niște frați. Se numesc gemeni cuaternari. Și toți locuiesc sub același acoperiș, în Statele Unite.

„Situația este destul de ciudată, dar pentru noi pare foarte normală”, recunoaște Briana. În vârstă de 35 de ani, ea este căsătorită cu Jeremy Salyers (38 de ani) și au un fiu, pe nume Jax. Sora sa geamănă, Brittany, este căsătorită cu fratele geamăn al soțului surorii ei, Josh. Au și ei un fiu, Jett. Și toată familia locuiește împreună, într-o casă mare din Bedford County, Virginia.

O altă coincidență: ambele perechi de gemeni, și fetele, și băieții, provin din familii cu patru copii. Brittany și Briana sunt cele mai mici în familia lor, la fel și Josh și Jeremy. De remarcat că inițialele prenumelor fiecărei perechi de gemeni încep cu aceeași literă, B, respectiv J, dar și în cazul copiii lor.

Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/magazin/stil-de-viata/familie/o-poveste-surprinzatoare-surori-gemene-casatorite-cu-gemeni-identici-locuiesc-impreuna-fiecare-are-un-copil-verii-au-adn-de-frati-2062691

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.